Reina signerer gjerne ny kontrakt

Jose Reina uttaler til Liverpools offisielle nettside at han mer enn gjerne signerer en ny kontrakt med Anfield-klubben. Keeperen føler seg sikker på at Rafael Benitez snart får skuta å rett kjøl.

Før helgen avslørte manager Rafael Benitez at han ønsket å tilby Jose Reina en ny kontrakt. Etter snart fem år på Anfield er sisteskansen fortsatt fast i troen på at Benitez er i ferd med å bygge noe stort i Liverpool 4, trass i svake resultater den siste tiden.

- Jeg sikter mot en ny kontrakt i fremtiden, da jeg ønsker å være i klubben i mange år. Klubben ønsker tydeligvis det samme, siteres Reina.

- Jeg er allerede inne i min femte sesong her, og det sier egentlig alt. Min ene datter er scouser. Jeg har en del venner her, og min kone og mine barn er lykkelige. Jeg har all grunn til å bli her lenger, og det kommer jeg selvsagt til å bli, fortsetter målvakten.

- Titler er det vi alle er her for å vinne. Som Liverpool-spiller må du ha høye ambisjoner. Trofeer er det som betyr noe, og det viktigste trofeet er trolig Premier League.

- Rafael Benitez bygger noe spesielt her. Han beviste det da han kom hit. Klubben er en helt annen nå enn da han kom hit. Vi har vokst, og vi kan fortsatt vokse enda mer.

Reina vil ikke være med på at ligaen allerede er over for Liverpools del, etter sesongens femte nederlag mot Fulham på lørdag. Keeperen er fortsatt optimist, selv om det er ni poeng opp til ligaleder Chelsea. Han slår fast at det fortsatt er 81 poeng å spille om.

- Dette er ikke i nærheten av å være over. Vi får ta en kamp om gangen. Nå må vi fokusere på Lyon, som er en enorm kamp, og etter det må vi også vinne mot Birmingham, sier mannen som har spilt 221 kamper for Liverpool siden overgangen fra Villarreal i 2005.

- Vi må sørge for å holde humøret oppe hos hverandre. I motgang må de sterke personlighetene stå frem. Jeg ønsker å være en av dem, og støtte mine lagkamerater når de trenger det, sier 27-åringen.

- Nå er det viktig å stå samlet, og ikke lese hva avisene skriver. Tro er det ordet vi må bruke hyppigst. Tro på oss selv og våre lagkamerater.

- Vi var litt uheldige på lørdag. Vi spilte ikke dårlig. Det var et godt stykke unna å være vår dårligste kamp for sesongen.

- Vi er inne i en tøff tid nå, så vi må stå sammen og prøve å få orden på ting ute på banen ved å jobbe hardt på hver eneste trening. Vi er stolte over å bære Liverpools farger, og vi kommer til å forsvare disse fargene til siste slutt.

- Alle tap sårer folk med ambisjoner og folk som hungrer etter titler. Men uansett hvor mange smeller du går på, så må du reise deg igjen og forsøke å bli best. Det er hva vi må gjøre nå. Finne tilbake til grunnprinsippene våre, ordne opp i problemene og slå tilbake ved å være det Liverpool alle ønsker at vi skal være.