Reina tror små detaljer vil skille

Reina tror ikke det vil bli mye som kommer til å skille Real Madrid og Liverpool. Cannavaro mener Liverpool-kampen kommer på et godt tidspunkt. Higuain tror på vanskelig kamp.

Pepe Reina mener det ikke er mye som skiller Real Madrid og Liverpool. Keeperen tror det er laget som begår færrest feil som går seirende ut av åttendedelsfinalen i Champions League.
- De to lagene er veldig like. Små detaljer kan avgjøre oppgjøet. Jeg tror Madrid har mer selvtillit nå, og de er mer organiserte, uttaler Reina.

- Jeg tror vinnerlaget blir det som gjør minst feil.

Oppgjøret mot Real Madrid vil også by på en duell mellom Spanias to beste keepere - Iker Casillas og Pepe Reina.
- Vi kommer til å bli sammenlignet siden folk snakker om meg og ham, men det er ikke om Casillas og Reina. Det er Real Madrid og Liverpool i Champions League, uttaler Reina til sportsavisen AS.

- Han var uten tvil den beste keeperen i 2008. Han er den beste i verden, men jeg tror det er liten forskjell mellom keeperne.

- Liverpool-kampen kommer på et godt tidspunkt
Real Madrids Fabio Cannavaro ser virkelig frem til å møte Liverpool på Santiago Bernabeu på onsdag. Madrid-klubben står med ni strake seirer, og har kun sluppet inn to baklengsmål på de ni seneste kampene.
- Kampen kommer på et godt tidspunkt for oss. Vi er i god form. Laget spiller bra og vi har Bernabeu fullstendig bak oss igjen, sier Cannavaro.

- Vi vet at vi ikke har vunnet noe ennå, og Liverpool vil bli veldig vanskelige. De pleier å komme langt i denne turneringen. Vi må spille lurt, score og ikke slippe inn mål.

Real Madrid beseiret Real Betis hele 6-1 i helgen. Avstanden opp til lederlaget Barcelona i La Liga er nå på syv poeng.
- Det var en perfekt dag for oss. Hvis vi kan fortsette å spille på samme måte, kan vi holde presset oppe på Barcelona. De må føle det litt mer nå etter at avstanden var 12 poeng for bare to uker siden.

Real Madrid har vunnet ni av ti kamper etter at Juande Ramos tok over manageransvaret fra Bernd Schuster.
- Trenerens arbeid har vært viktig, men nøkkelen er at vi er tilbake som et lag igjen. Vi gjorde for mange feil i første halvdel av sesongen fordi vi trodde vi kunne vinne bare ved å ha på oss denne trøya.

- Vi må spille som et lag. det er hva Juande har gjort.

Cannavaro kan komme til å måtte bryne seg på Fernando Torres.
- Det er en spiller jeg liker svært godt. Han har fått mye erfaring ved å spille utenfor Spania. Han vant også EM med Spania i fjor sommer. Han er en av Europas beste spisser, avslutter Cannavaro.

Higuain tro på vanskelig kamp
Real Madrid har røket ut i åttendedelsfinalen i Champions League de fire foregående sesongene.
- Nå har vi fokus på neste kamp, uttaler spissen Gonzalo Higuain etter nettkjenningen mot Real Betis.

- Det er Champions League, og vi må fortsette som dette.

- Vi må forsøke å fortsette rekken med seirer og være sterke mentalt. Vi står overfor noen viktige kamper, den første er mot Liverpool.

- På onsdag er det en ny finale. Det kommer til å bli en tøff kamp mot et veldig dyktig lag som gjør det veldig bra i slike oppgjør.