Reservelagskamp avlyst

Reservelagets kamp mot Chester City i morgen er avlyst etter at Chester ikke fikk innvilget lisens. John McMahons spillere møter John Barnes og Tranmere fredag. Elisha Scott hedret i Belfast.

Chester-kampen avlyst

Meningen var at John McMahons menn skulle møtt Chester City på Deva Stadium i morgen kveld. Nå er kampen avlyst etter at det engelske fotballforbundet ikke innvilget lisens til ikke-liga-klubben som rykket ned fra League 2 siste sesong.

Chester City har lenge slitt med store økonomiske problemer, ble satt under administrasjon, men kom seg ut av det. Nå har fotballforbundet vært kritiske til måten dette ble gjort på, noe som nå altså har ført til at FA sa nei til å gi laget lisens før de økonomiske problemene er løst. Det er for tidlig å si om ledelsen i klubben greier å ordne opp i det økonomiske uføret klubben til den tidligere Liverpool-spilleren Mark Wright er i, men klubben får ikke spille kamper mens arbeidet med å finne løsninger pågår.

Morgendagens kamp mot Liverpool-reservene er ifølge liverpoolfc.tv avlyst og det samme er en treningskamp mot et annet ikke-ligalag, AFC Telford, kommende lørdag. Klubben skal starte sesongen i Blue Square Premier borte mot Grays Athletc 8. august.

Neste mulighet for å se Liverpool-reservene er mot John Barnes sitt Tranmere klokken 19,45 lokal tid kommende fredag kveld.

Hedret Elisha Scott
Den tidligere Liverpool-keeperen Elisha scott ble hedret i hjemlandet Nord-Irland i en spesiell minnestund sist lørdag. Scott spilte 468 kamper i en karriere som strekte seg hele 22 år, fra 1912 til 1934.

Scott kom til Liverpool fra moderklubben Belfast Celtic og etter tiden i England, vendte han tilbake til hjemlandet som manager for klubben. Han ledet dem til ti irske ligatitler, seks cupmesterskap, tre bycup-mesterskap, åtte Gold Cups og fem County Antrim Shields-titler.

Både fans fra Liverpool (West Belfast Liverpool Supporters Club) og belfast Celtic møtte til minnestunden i den nordirske hovedstaden lørdag.  Scotts barnebarns barn la ned blomster på vegne av supporterklubben, mens hans 90 år gamle sønn, Billy, feiret sin 90-årsdag ved å besøke farens grav. Det ble lagt ned både røde og hvite blomster på Elishas grav. Her ble det markert at det er 50 år døde og 60 år siden Belfast Celtic forlot det irske fotballkartet.

- Vi eksisterer for å minnes Belfast Celtic og Elisha Scott er en viktig del av denne klubbens historie. Vi er veldig glad for denne markeringen og at vi fikk pusset opp Elisha Scotts gravsted, sa Padraig Coyle til liverpoolfc.tv under markeringen.

Det ble lagt ned både rød-hvite og grønn-hvite minnesmerker på graven til Scott, for å vise hans tilknytning både til Liverpool og Belfast Celtic. Flere hundre mennesker møttes opp til minnestunden.