Reservene får betalt

Liverpools reserver har vunnet sine fire siste kamper og trener John McMahon mener at hans elever nå får betalt for det harde arbeidet som er lagt med. Info om Man U billetter.

Liverpool i toppen
Mannskapet til McMahon kjemper i toppsjiktet av reservelagserien, etter fire strake trepoengere før kveldens hjemmekamp mot Sunderland på Prenton Park. Treneren synes han har en lærevillig gjeng, og at det ligger i bunnen av resultatene.

- Det hele dreier seg om hardt arbeid og at guttene hører på hva vi prøver å si og så tar det med seg på banen, sier McMahon til liverpool.tv.

- Det er spillerne det dreier seg om. Hvis de arbeider hardt nok, lærer og hører etter, da vil belønningen komme.

- Dette dreier seg heller ikke bare om resultater. For oss handler det om fremskritt, utvikling og å gjøre spillerne bedre. Du ser ulike ting hos ulike folk hver dag og vi arbeider hardt som et lag.

- Vi prøver alltid å bli bedre og forsvarer oss som et lag og scorer som et lag.

- Dette er fantastiske omgivelser å komme inn og arbeide i, og å lære av andre mennesker. For øyeblikket synes ting å gå rimelig bra.

- Sunderland vil bli en tøff kamp. De vant reserveligaen i fjor og spiller god fotball, slik at det burde bli en god kamp.

Liverpool har ikke kommentert ryktene i går om at Alberto Aquilani kan være aktuell for å spille noen minutter i kveld. Avspark er kl 20.00 og vi vil følge kampen her på liverpool.no.


Billetter til LFC v Man Utd
Liverpools hjemmeside opplyser at man i dag selger ut de gjenværende billettene som er til de som har Membership eller Fan Card, og som kan dokumentere at de har vært på en hjemmekamp tidligere i sesongen. Sjekk opplysninger om dette på denne linken.

NB Dette har ikke noe med supporterklubben å gjøre.