Reservene forlater Warrington

Warrington Guardian melder at Liverpools reservelag definitivt ikke kommer til å spille sine kamper på Halliwell Jones Stadium neste sesong. Benitez vil ikke snakke om Silva.

Lokalavisen i Warrington, Warrington Guardian, melder at Liverpool har bekreftet at klubbens reservelag ikke kommer til å spille sine kamper på Halliwell Jones Stadium sesongen 2009/10. Dermed er to år som leieboere hos rugbyklubben Warrington Wolves over.

Det skal være den dårlige gressmatta på Halliwell Jones som ligger bak beslutningen. Liverpool ønsker for fremtiden å leie arena av en annen fotballklubb, ikke hos en rugbyklubb.

- Liverpool var godt fornøyd med fasilitetene og publikum. Det var nok kvaliteten på gressmatta som ble avgjørende, sier kommersiell direktør i Warrington Wolves, Dave Hutchinson.

- Liverpools reservelag ga mange mennesker i Warrington muligheten til å se god profesjonell fotball, som de normalt ikke ville fått sett grunnet billettprisene i Premier League og den vanskelige tilgangen på billetter. Publikum har fått se spillere som Xabi Alonso og Harry Kewell spille i Warrington.

- I den første sesongen spilte Liverpools reservelag super fotball og vant ligatittelen. Kampen mot Manchester United trakk hele 10 500 tilskuere dette første året. Vi vil definitivt ønske Liverpool velkomne tilbake i fremtiden, om det skulle vise seg å være aktuelt.

Liverpools reservelag trakk totalt 10 766 tilskuere til Halliwell Jones på sine 10 hjemmekamper i 2008/09. Ingen reservelag i hele England kunne matche Liverpools tilskuersnitt. De to kampene som trakk flest mennester var kampene mot Manchester United (3 995) og Everton (2 679).

Benitez taus om Silva
Valencia ble nummer seks i den spanske serien i år, og står nå foran en spillerflukt på grunn av klubbens dårlige økonomi.

- Etter at jeg forlot Valencia har klubben gjort mange feil, men jeg tror den nye presidenten, Manuell Llorente, er riktig mann med tanke på å få skuta på rett kjøl igjen, uttaler Rafael Benitez til den spanske avisen Superdeporte.

Valencia var som kjent klubben som Rafael Benitez ledet med stor suksess før han kom til Liverpool.

- Jeg har hatt mine feider med Llorente, men disse tilhører fortiden, og er glemt. Alle klubber må bruke kløkt på transfermarkedet denne krisesommeren, legger Benitez til.

Den spanske avisen ville naturlig nok vite om Liverpool-manageren er interessert i å kjøpe David Silva fra den kriserammede klubben.

- Jeg vil ikke snakke om Silva, for å unngå mer forvirring i disse ryktetider. Jeg er lykkelig i Liverpool, fordi jeg jobber med en veldig målbevisst spillergruppe. Vi har utviklet oss og hatt en veldig god sesong. Vi har en annen stil enn Man Utd og Chelsea. Jeg mener det er vanskeligere å vinne Premier League enn La Liga. Ankomsten til milliardærene i Premier League har forandret landskapet. Manchester City og Portsmouth kan skape problemer for de sedvanlige topplagene neste sesong.