Reservene vil ha sølvtøy

Gary Ablett ønsker at hans unge reservelag skal vinne hele turneringen når Liverpool i kveld skal prøve å sikre seg finaleplass i Liverpool Senior Cup. Rødt kort strøket for Friedel.

Finaleplass avgjøres i kveld
Liverpool møter Southport i kveld i semifinalen i Liverpool Senior Cup. Det vil bli kåret en vinner, om det så skjer ved ekstraomganger og straffespark. I finalen venter Waterloo Dock.

- Jeg sa til guttene før vi spilte mot Formby i forrige runde at dette er en stor sjanse til å sikre seg et fint trofé, sier trener Gary Ablett til liverpoolfc.tv.

- Vi viste stor modenhet mot Formby og de unge guttene håndterte det veldig bra.

- Dette vil bli et tøft møte siden Southport gjøre det virkelig bra og Liam Watson har gjort en glimrende jobb med dem. De kjemper for opprykk fra Conference North til Premier Division og det vil bli en vanskelig kamp.

- Dette vil bli en annerledes test enn hva vi er vant til. I reservelagserien møter vi lag med andre unge spillere, men denne gangen spiller vi mot voksne menn som arbeider fra ni til fem og har fotballen som hobby. Vi må være mentalt forberedt og forhåpentligvis greie å vinne.

Martin Kelly, Mikel San Jose og Vincent Weijl er ikke aktuelle ettersom de er opptatt med England U19, Spania U21 og Nederland U19.

Brad Friedel klar mot Man Utd
FA har omgjort det røde kortet som Brad Friedel ble vist da han stoppet Fernando Torres foran The Kop sist søndag. Det betyr at keeperen til Aston Villa er klar til neste ligakamp, som er på Old Trafford mot Manchester United.