Riera mer tilfreds nå

Albert Riera fikk lite spilletid av Rafa Benitez i begynnelsen av sesongen, men etter å ha startet de to siste kampene er venstrevingen nå mer fornøyd med tilværelsen på Anfield.

- Dersom sesongen starter uten at du er med i startoppstillingen, og du likevel er fornøyd med tingenes tilstand, da er det noe galt fatt. Alle spillere ønsker å spille, og jeg er intet unntak, uttaler Riera til Liverpool Daily Post.

- Den dagen jeg er fornøyd med å sitte på innbytterbenken, kan jeg like godt legge opp. Jeg ønsker å spille alle kamper. Men du må samtidig vise respekt overfor dine lagkamerater. Dersom jeg får spille, betyr det at det er noen annen som ikke får det. Men jeg føler jeg har noe å bidra med i dette laget, og derfor ønsker jeg å spille, legger han til.

- Jeg spilte mange kamper i fjor, og jeg håper det gjentar seg også i år.

Riera uttaler seg også om sjansene i Champions League etter seieren over ungarske Debrecen.

- Det var veldig viktig å vinne den første kampen. Ikke minst for selvtilliten vår. Vi ville ha foretrukket å vinne mer overlegent, men vi tok i det minste alle poengene.

- De andre lagene i gruppen vet hvordan vi spiller, og det gjør det av og til vanskeligere for oss. Mot Debrecen prøvde vi å finne rom i midten, og prøve å spille god fotball. Men vi burde kanskje ha slått mer langt, fordi de nektet oss rom å spille i. Men vi liker å spille god fotball på hjemmebane, og vil komme sterkere tilbake etter dette.

- Vi har hatt en merkelig start på sesongen, men nå kommer vi til å vise oss fra en bedre side og selvtilliten til spillerne blir stadig bedre.