Riera tror United kan snuble

Albert Riera håper og tror at Manchester United kan snuble i ligainnspurten. Liverpool skal gi alt for å vinne samtlige av de ti siste ligakampene, og skal stå klare hvis United feiler.

Albert Riera har allerede begynt å tenke på kampen mot Manchester United. Kantspilleren er suspendert når Liverpool møter Real Madrid. 26-åringen oppfordrer de røde til å fokusere på å vinne de resterende ti Premier League-kampene, og det begynner på Old Trafford neste lørdag. Spanjolen har ikke gitt opp håpet om å hente inn Uniteds forsprang på syv poeng, og tror United kan komme til å feile.
 
- Det vil bli mange vendinger før tittelen er avgjort og kommer til sin endelig destinasjon, forteller Riera til LFC Magazine.

- Vi ønsker at Anfield blir den destinasjonen. Først og fremst må vi ta vare på våre egne oppgaver. Vi må være perfekte i våre hjemmekamper for å sikre at vi fortsatt blir med i jakten.
  
- Manchester United kommer til å feile et sted på veien mellom nå og slutten av sesongen. Jeg er sikker på det.
  
- De er inne i en imponerende rekke med kamper, men de har ikke enkle kamper fra nå og frem til sesongslutt. Underveis kommer noen til å gjøre oss en tjeneste, håper vi.
  
- United er involvert i alle turneringer, mens for oss handler alt om ligaen og Champions League. De har det ekstra krevende, men det kan kanskje bare bli tre eller fire ekstra kamper for dem. Vi må håpe at de snubler et sted på veien.
 
- Når vi møter dem neste uke, kan vi forhåpentligvis ta fordel, vinne, og virkelig sette dem under press helt frem til slutt. Vi skal være der, vente og håpe å slå til.

Manchester Uniteds hengekamp mot Portsmouth spilles onsdag 22.april.