Riera ute mot Lyon

Albert Riera vil i dag få undersøkt en hamstringskade påført under trening, men er definitivt ute mot Lyon. Rafa om skaden til Alberto Aquilani og kjøpet han ikke fikk gjort.

Rafael Benitez hadde et par gode og et par dårlige nyheter da han møtte avisene i går. Steven Gerrard er friskmeldt og ventes å spille mot Lyon i kveld, mens Alberto Aquilani trener for fullt og manageren tror italieneren er i kampform om 2-3 uker. Fernando Torres får imidlertid en kamp med tiden for å bli klar til søndagens oppgjør mot Manchester, og i tillegg er Albert Riera sistemann på skadelisten. Benitez avslørte også at man hadde tenkt å kjøpe ytterligere en spiller i sommer, samtidig som skaden til Aquilani var alvorligere enn først antatt.

Albert Riera vil i dag få gjennomført en scan på sin hamstring etter å ha bli skadet på gårsdagens trening. Spanjolen er definitivt ute til kveldens kamp mot Lyon og sannsynligvis også mot Man Utd på søndag.

Alberto Aquilani er tilbake i full trening, inkludert spilleøkter. - I dag var jeg virkelig fornøyd over å kunne se Aquilani på banen, å snakke om hvor god han er med ballen og kanskje om to til tre uker vil han bli klar og utgjøre en forskjell, uttalte Rafael Benitez.

Forstår vi manageren rett vil han forvente at Liverpools nr.4 er i god form etter det neste landslagsoppholdet i midten av november og til kampen mot Manchester City, men at vi nok kommer til å få se ham på banen tidligere i hvert fall som innbytter.

- Vi visste at Aquilani ville være ute i en måned, men etter å ha sett røntgenbildene forstod vi at det ville bli mer. Vi kjøpte imidlertid spilleren for fem år og ikke bare for fem kamper, avslører Rafa om kjøpet man likevel besluttet å gjennomføre til tross for et lengre skadeopphold enn antatt for midtbanespilleren fra Roma.

- Vi kjøpte tre spillere og vi ønsket fire, fortsetter Benitez om transfersommeren som ikke gikk som planlagt.

- Vi hentet Voronin tilbake og vi kjøpte en midtstopper. Jeg synes imidlertid ikke dette er tidspunktet for å prate om det. Et godt kjøp kunne ha vært virkelig viktig, men vi har en god tropp. Vi er fornøyd med de spillerne vi har og de har kvalitet.

For første gang røper altså Rafa at han ikke fikk det som han ville under sommerens transfervindu, og at man hadde blinket ut et vesentlig spillerkjøp til. Trolig hadde han også ønsket mer penger når man skulle hente inn en midtstopper til. En kan forvente at siste ord ikke er sagt om dette.