Riera vil helst unngå Barcelona

Barcelona er laget som Albert Riera helst ikke vil møte, når trekningen av kvart- og semifinaler i Champions League finner sted i Nyon i Sveits kommende fredag.

Albert Riera mener at Liverpools sjanser til å løfte Champions League-trofeet for sjette gang blir styrket betraktelig om man unngår Barcelona i fredagens trekning av kvart- og semifinalene. Spanjolen insisterer på at han ikke frykter noe lag, men han anser La Liga-lederen som Europas beste lag for øyeblikket, og innrømmer at Barca vil være en formidabel utfordring om katalanerne trekkes opp av skåla sammen med de røde fra Anfield.

- I kamper som dette kan du aldri peke ut en klar favoritt. Vi møtte Real Madrid i forrige runde, og folk sa de var verdens beste lag fordi de hadde vunnet åtte eller ni av sine ti foregående kamper, og hadde spilt virkelig bra. Men vi gjorde det virkelig bra mot dem, og klarte å slå dem, resonnerer Riera til Liverpool Echo.

- Barcelona spiller utrolig bra i år. Fotballen de presterer er virkelig topp, og jeg tror folk forventer mye av dem. Deres publikum forventer kanskje at de skal vinne 4-0 eller 5-0 i alle kamper. Det er ikke mulig å opprettholde et slikt nivå i en hel sesong, men de er utvilsomt laget jeg helst vil unngå å møte når Champions League-trekningen skal foretas, avslutter venstrevingen.