Rød duo fikk begge prisene

Rafael Benitez og Steven Gerrard mottar utmerkelsene som henholdsvis Barclays Manager of the Month og Barclays Player of the Month for mars. Fornøyde prisvinnere.

Liverpool stakk av med begge de offisielle prisene som ligasponsor Barclays Bank deler ut hver måned. Rafael Benítez ble kåret til månedens manager i mars, og Steven Gerrard fikk tilsvarende utmerkelse blant spillerne.

Liverpool hadde en utrolig måned med fire seirer av fire mulige. En 2-0-seier mot Sunderland på Anfield ble fulgt opp av imponerende 4-0 mot Real Madrid i Champions League. Deretter snudde merseysiderne 0-1 til 4-1 mot Manchester United på Old Trafford. Mars ble så avsluttet med å knuse Aston Villa 5-0 hjemme.

Benítez mottar prisen som månedens manager for femte gang. Det er kun syv andre managere som fått den minst like mange ganger. Spanjolen vant prisen også i oktober.
- Jeg er fornøyd fordi det viser at vi spiller bra, scorer mål og oppnår gode resultater, uttaler Rafael Benítez ifølge liverpoolfc.tv.

- Det viser også at staben jobber virkelig hardt i kulissene. Vi har kommet i en god posisjon, men nå må vi fortsette slik.

Steven Gerrard hadde en fantastisk måned. Kapteinen nettet seks ganger på fire kamper. Han er den første spilleren til å motta utmerkelsen fem ganger siden den ble innført i 1994.
- Jeg er fornøyd med formen min i øyeblikket, men det viktigste er at laget spiller veldig bra, kommenterer Steven Gerrard.

- Vi har noen viktige kamper foran oss. Det begynner til helgen mot Fulham. Vi må se til å fortsette å vinne.

Avgjørelsene ble tatt av Barclays Awards Panel som består av representanter for fotballens styrende organer, media og supportere.