Rooney usikker for Man U

Wayne Rooney og Darren Fletcher er usikre foran søndagens kamp, Ji-sung Park ventes å være uaktuell, ellers har gjestene en skadefri tropp. Trekløver trolig ute for Liverpool.

Ifølge Alex Ferguson på dagens pressekonferanse vil de to neste dagers trening avgjøre om Wayne Rooney og Darren Fletcher blir klare til gigantmøtet på Merseyside. Rooney har problemer bak i leggen, mens Fletcher sliter med en vond lyske. Ji-sung Park har en kneskade som etter all sannsynlighet vil holde ham utenfor.

Ryan Giggs og Patrice Evra er klare igjen etter at de stod over kampen mot CSKA Moskva denne uka, og ingen flere skader ble bokført etter møtet i Champions League.

Hos Liverpool forventer en bekreftelse på at Glen Johnson er skadefri igjen på pressekonferansen som Rafa Benitez skal holde i ettermiddag, mens det skal være godt håp om at Fernando Torres kan bli klar av sin lyskeskade. Signalene så langt tyder imidlertid på at Steven Gerrard, Albert Riera og Martin Kelly ikke vil være med i troppen til søndag. I tillegg er Andrea Dossena skadet, Alberto Aquilani risikeres neppe på sin vei tilbake etter operasjon, og Darren Plessis er suspendert.