Rørt Hyypiä takker fansen

Sami Hyypiä greide ikke å holde tårene tilbake da han tok farvel med The Kop. Han kommer til å savne fansen. Ville vært for perfekt å avslutte med scoring. Håper LFC tar ligagull neste sesong.

Sami Hyypiä ble byttet inn seks minutter før slutt mot Tottenham, og fikk stående ovasjoner av Anfield-publikumet. Før avspark ble det avduket en mosaikk på The Kop som en hyllest til spilleren som har vært en fremragende tjener for klubben i ti år.
- Det var fantastisk. Jeg ville like å takke fansen for den og for deres vidunderlige støtte til meg i de ti årene jeg har vært i klubben, sier Hyypiä liverpoolfc.tv.

- Det kom noen tårer mot slutten, og jeg var overrasket at jeg klarte å holde dem tilbake så lenge. Det er et trist øyeblikk for meg å reise, men jeg har en ny utfordring som venter på meg i Tyskland, forteller 35-åringen til Liverpool Daily Post.

- Jeg har alltid hatt et veldig godt forhold til fansen. De har behandlet meg som sin egen fra dag én, og det har aldri forandret seg. Jeg kommer til å savne dem.

- Å ta farvel er aldri enkelt, men livet går videre. Jeg forlater Liverpool med gode minner, men med en trist følelse.

Hyypiä kunne fått den perfekte avskjed med en scoring på overtid, men headingen ble stoppet av Gomes og Modric i samarbeid.
- Det ville vært en for perfekt avslutning for å være ærlig. Det var en god ball fra Fabio, men Tottenham fikk klarert ballen.

35-åringen tror at Liverpool har gode sjanser til å hente ligagullet neste sesong.
- Vi nådde akkurat ikke frem denne sesongen, og jeg er sikker på at laget vil ta med seg mye erfaring fra i år til neste sesong.

- Vi spilte mange uavgjorte kamper denne sesongen, men United omsatte dem til 1-0-seirer. Forhåpentligvis kan det bli annerledes neste sesong.