Sami klar for å runde 700

Dersom Sami Hyypiä får spilletid mot Stoke, vil det være seniorkamp nummer 700 i finnens karriere. Heskey skal ønske seg til Anfield. McAuley fyller år.

Ettersom Jamie Carragher nok en gang må vikariere som høyreback i Alvaro Arbeloas skadefravær, er det mye som tyder på at Sami Hyypiä vil spille sin kamp nummer 700 i karrieren mot Stoke på lørdag. Rafael Benitez uttrykker stor beundring over den prestasjonen.

Hyypiä har startet fem av de siste seks kampene, og har vært i utmerket form. Dermed er det lite som tyder på at 35-åringen vil bli erstattet at Martin Skrtel i startoppstillingen på Britannia Stadium.

- Jeg har stor tillit til Sami. Han er en fantastisk proff, så jeg vet han alltid vil spille virkelig bra, uttaler Benitez til Liverpoolfc.tv.

- Sami har vært i klubben lenge, og alle vet han er en trivelig kar, en veldig god proff og en veldig god spiller. Vi ønsker å beholde ham.

- Vi har noen veldig gode midtstoppere i klubben, og det er flott å se dem alle konkurrere om de to plassene. Det kan bare være bra for laget, avslutter manageren.

Heskey vil til Liverpool
Ifølge tabloidavisen Mirror ønsker Emile Heskey å komme tilbake til Liverpool. Aston Villa og Tottenham skal vise interesse for Wigan-spissen som blir Bosman-spiller til sommeren, men Heskey selv skal foretrekke en retur til Anfield.

Wigan forlanger £4M for å frigi Heskey nå i januar, men Mirror tror at Rafael Benitez vil tilby £1.5M. Dersom Wigan ikke godtar det, tror Mirror at Benitez vil vente til sommeren og sikre seg kraftpluggen gratis da.

McAuley har bursdag
U18-lagets manager Hugh McAuley fyller 56 år i dag. Vi gratulerer!