Sami tilbys trenerrolle?

Liverpool ønsker å beholde Sami Hyypiä som spillende trener i klubben. Finnens nåværende kontrakt går ut etter sesongslutt. Han meldes trolig på i CL-troppen. Hobbs ønskes av Leicester.

Chris Bascombe skriver at Liverpool vil gi Sami Hyypiä tilbud om en stilling som spillende trener i klubben etter sesongslutt. Hyypiäs kontrakt går ut i juli, og han er et transfermål for flere Premier League-klubber, men Rafael Benitez ønsker å beholde Sami Hyypiä som en støttespiller både på og utenfor banen. Manageren ser 35-åringen som en ideell rollemodell for yngre spillere,

Sami Hyypiä ble ikke påmeldt i troppen til gruppespillet i Champions League. Før 1.februar er det mulig å foreta tre forandringer på A-listen. Bascombe melder at Hyypiä vil komme med i Champions League-troppen denne gang på bekostning av enten Philipp Degen eller Andrea Dossena.

Hobbs ønskes av Leicester
Jack Hobbs er utlånt til Leicester for hele inneværende sesong, men Leicester-manager Nigel Pearson skal være interessert å sikre seg 20-åringen på en permanent avtale allerede i dette overgangsvinduet. (News of the World)