Samme syn på nytt stadion

Tom Hicks gjør det igjen klart at de ikke har endret mening om viktigheten av nytt stadion. Ny storstue vil gjøre det mulig å konkurrere med andre store klubber. Ingen bygging før finanskrisen er over.

Tom Hicks er optimistisk med tanke på å få bygget et nytt stadion, men påpeker igjen at så ikke vil skje før finanskrisen er over.
- Når vi kommer til et punkt der det globale markedet faller til ro og vi får bitene på plass til å finansiere stadionet (da kan vi begynne byggingen), sier Hicks i et intervju med AP.

- Det er absolutt ikke noe vi har forandret mening om. Jeg vet ikke om datoene på grunn av det globale finansmarkedet, men jeg vet at markedet vil roe seg ned og bli bedre.

- Jeg er optimistisk. Jeg har vært igjennom mange sykluser, men ingen så alvorlig som denne i min levetid. Det er en dynamisk verden.

Hicks og Gillett har allerede brukt mye penger på planlegging og nytt design.
- Vi har brukt mange penger, og vi har et helt designet stadion. Vi har hver tillatelse på plass, alle bystyrets godkjenninger og juridiske vurderinger på nasjonal basis. Alt er gjort.

- Det er et flott aktivum å ha, bare å vente på at markedet åpner seg og være i stand til å gjøre noe. Det er opplagt at det vil skje.

Et nytt stadionanlegg vil gjøre det mulig å konkurrere med Manchester United.
- Vi mener at nytt stadion er en av de største mulighetene for Liverpool til virkelig å bli en av toppklubbene i verden.

- Liverpool var en berømt klubb i mange deler av verden før Manchester United ble sterke de seneste 20 årene, og det er en arv vi ønsker å bygge videre og forsøke å bli så sterke som mulig. Klubben er i best skikk på mange, mange år.

- Rafa har satt sammen en fremragende gruppe spillere de seneste to eller tre årene. Vi kunne alltid hatt mer, men jeg synes vi gjør det veldig bra. Jeg tror vi kommer til å ha stor suksess på banen i år.

- Transaksjoner som den nye sponsoravtalen denne uken kan hjelpe til å gi oss ressurser til å kjempe der med de andre store i verden.