San José på scoringslista

Mikel San José kom i kveld på scoringslista da Athletic Bilbao knuste Austria Wien borte i Europa League. Den utlånte spanjolen startet og spilte hele kampen for baskerne.

Mikel San José har ikke hatt noen lett start på utlånet sitt til Athletic Bilbao. Til tross for at han scoret i debuten sin i preseason har det blitt lite med spilletid, og for en måned siden ble hans agent sitert på at 20-åringens tålmodighet var å bristepunktet. Han ønsket da å avslutte utlånet og returnere til England.

I kveld fikk han sjansen fra start for Athletic Bilbao i Europa League. Baskerne tok 10 poeng på 5 kamper, og endte på andreplass i gruppe L bak Werder Bremen. Han ga bort mange frispark i starten av kampen, og fikk se det gule kortet fra dommer Svein Oddvar Moen etter 34 minutter.

Llorente ga gjestene ledelsen i Wien etter 19 minutter, før San José doblet den i det 62. spilleminutt. Samme Llorente fastsatte sluttresultatet til 0-3 seks minutter før full tid.