San Jose lånes ut til Athletic Bilbao?

Ifølge spansk presse skal Mikel San Jose være på vei til Athletic Bilbao på utlån for sesongen 2009/10. Den spanske klubben ser også ut til å sikre seg opsjon på kjøp av stopperen.

Det er lokalpressen i Bilbao og storavisen AS som melder at Mikel San Jose i løpet av få timer vil være klar for sin gamle klubb Athletic Bilbao, på utlån fra Liverpool for den kommende sesongen. Det skal kun være små detaljer som gjenstår før partene er enige om en avtale.

Athletic skal som en del av avtalen være i ferd med å sikre seg opsjon på kjøp av 20-åringen etter endt utlånsperiode. Summen som er avtalt for en overgang skal ligge i sjiktet 2-4 millioner euro.

Liverpool hentet Mikel San Jose Dominguez på en treårskontrakt i slutten av juni 2007. De røde måtte den gang betale 400 000 euro (£270 000) for den da 18 år gamle midtstopperen.

Athletic ønsket å låne San Jose også sist vinter, men Bilbao-klubben mislykkes med sine fremstøt den gangen. Avisene hevder at partene har diskutert et utlån for den kommende sesongen siden tidlig i mai.

Ingen av de involverte klubbene har ennå bekreftet disse opplysningene. Det synes merkelig at Liverpool gir slipp på den spilleren som har fått mest spilletid under preseason nå like før seriestart. Ikke minst med tanke på stopperkrisen i klubben den siste uken. Man kan undre seg på om ikke en stopper er på vei inn portene på Anfield, dersom det nå viser seg at San Jose blir lånt ut. De røde har som kjent blitt linket både til Michael Turner, Ryan Shawcross og Sylvain Distin den siste tiden.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.