Saric en måned unna

Nikola Saric er til behandling i Barcelona og tror han kan være tilbake på banen igjen i mars. Astrit Ajdarevic fikk ikke kontrakt hos Blackburn, men forventes å forlate Liverpool snart.

De skandinaviske 18-åringene Nikola Saric og Astrit Ajdarevic sliter på hver sin front.



Danske Saric har fått sin første sesong i Liverpool ødelagt av en kneskade. Han er nå i Barcelona, for å få en sprøyte etter sitt tilbakefall. Han sier at han håper å kunne være tilbake i spill igjen om en måneds tid.

- Jeg setter pris på klubbens tålmodighet med meg. Jeg har slett ikke følt at klubben har lagt press på meg, og det er jeg veldig glad for, sier Nikola Saric til Tipsbladet.

Svenske Ajdarevic er tilbake i Liverpool etter et mislykket opphold i Blackburn. Playmakeren ble ikke forfremmet til Liverpools reservelag fra U18 og har de siste månedene vært på utkikk etter en ny klubb.

- Astrit trenger kamptrening, men han vil få begrenset med muligheter her siden vi har gutter som Michael Roberts og Alex Cooper i hans posisjon. De behøver også kamper, sier juniortrener Hugh McAuley hos Liverpool.

- Byttet av manager i Blackburn endte hans muligheter der slik at han fortsatt jobber med å finne seg en ny klubb. Trolig vil han forlate oss om ikke sørlig lenge.