Schalke jakter ikke Voronin

Andreas Müller, manager i Schalke, avviser at klubben er interessert i Andriy Voronin. Marvin Pourie glad for å ha sikret proffkontrakt. Lærerik tid i Liverpool, men ønsker å nå langt i karrieren.

Daily Mail og tyske Bild hevder at Schalke er interessert i Andriy Voronin, men Schalke manager Andreas Müller dementerer påstandene.
- Det er en god spiller, men det er definitivt ingenting i disse opplysningene. Noen prøver bare å gjøre ham mer interessant ved å bruke vårt navn, uttaler Müller til Schalkes offisielle nettside.

Pourie glad for proffkontrakt
Marvin Pourie skrev under på en proffkontrakt med Schalke 04 på mandag. 17-åringen er svært glad for at han nå har sluttet seg til Bundesliga-klubben. Han ønsker å nå langt i karrieren, og er fornøyd med at fremtiden nå er avklart.
- Jeg ser frem til den nye utfordringen, uttaler Pourie ifølge Emsdettener Volkszeitung.

Føler du at du nå har lykkes som fotballspiller?
- Nei, dette er bare første trinn på stigen. Jeg vil komme meg langt frem, spille en gang  for den beste klubben i verden.

Må du forandre deg for å nå målene dine?
- Nei, det vil være galt. Jeg vil vise det - overfor dem jeg har bundet meg til - at jeg må være den samme typen. Fysisk kan jeg klare meg fordi jeg har vært halvannet år i Liverpool med god faglig opplæring.

Hvordan var oppholdet i Liverpool?
- I den tiden lærte jeg mye. Jeg utviklet meg meget og naturligvis utviklet jeg gode vennskap. Men hvis jeg skal komme frem som fotballspiller, kan jeg ikke sette det i sentrum.

Nå ser du frem til en karriere i Schalke?
- Det er noe stort å få en rolle i en så tradsjonsrik klubb som Schalke 04. Jeg tror Schalke har lent seg ganske langt ut når de i vanskelige sportslige tider har valgt en som er så ung og som de ikke har sett spille.

Er du redd for å mislykkes?
- Jeg vet at presset er meget stort, men så langt har jeg kunnet takle det.