Sen test for Torres

Fernando Torres vil testes i morgen, for å se om han er i stand til å spille søndagens Merseyside-derby. Ryan Babel og Martin Kelly er definitivt ute. Albert Riera er tilbake i trening.

Fernando Torres har ikke spilt for Liverpool siden Champions League-oppgjøret mot Lyon 4.november, der han forverret lyskeskaden han pådro seg under landslagsoppdrag med Spania noen uker i forveien. Etter tre uker med rehabilitering er han nå nær ved å bli friskmeldt.

- Vi vil foreta en sjekk av Torres i morgen. Han trener godt, jobber med fysioterapeutene, og vi vil sjekke ham etter morgendagens treningsøkt, uttalte Rafael Benitez på dagens pressekonferanse på Melwood.

Dermed er det kun to spillere som definitivt er ute av søndagens lokaloppgjør grunnet skader. Nemlig Ryan Babel og Martin Kelly. I tillegg soner Philipp Degen den siste kampen av karantenen han fikk etter sitt røde kort mot Fulham.

- Ryan Babel vil ikke være tilgjengelig, og Martin Kelly trener fortsatt sammen med fysioterapeutene. Albert Riera er tilbake i trening, så vi vil ta en avgjørelse om han blir involvert eller ei. Jeg har ikke andre problemer å rapportere om. Alle andre trener, opplyser manageren.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken