Ser fram mot Chelsea

Fernando Torres kunne feire sitt fjerde hattrick for Liverpool mot Hull, og nå ser superspissen fram til et toppmøte mot Chelsea. Emiliano Insua glad for landslagsuttak.

Toppscorer
Fernando Torres ligger øverst på toppscorerlista i Premier League med åtte fulltreffere på sju kamper så langt i 2009/10. 25-åringen avviste imidlertid at han var skuffet over å bli byttet ut så tidlig av manageren, men gledet seg heller på vegne av Ryan Babel og ser nå fram til neste ligakamp mot Chelsea.

- Når du scorer et hattrick er det alltid en utrolig dag, gliste banens beste etter 6-1 mot Hull.

- Laget scoret seks, vi vant kampen og det er fantastisk for oss. Det var viktig både for meg og mine lagkamerater.

- Etter at sesongen startet med to tidlige tap visste vi at vi måtte bli bedre. Vi vinner nå kamper hjemme mot lag som er på midten eller i nedre del av tabellen. Det har gitt oss større selvtillit.

- Vi spiller bra som et lag for øyeblikket. Vi må fortsatt prøve å bli bedre. Vi har en vanskelig kamp neste helg mot Chelsea og vi vil ha like mange poeng som dem hvis vi vinner den kampen. Vi ser fram til det.

- Ryan kom inn for meg og scoret to mål. Jeg er virkelig glad på hans vegne da han fortjener å spille, var det avvæpnede svaret til Fernando på spørsmål om han gjerne skulle ha fullført kampen i håp om å score enda flere mål. - Ikke alle kan spille 90 minutter, slik at det er bra for laget og for troppen.

- Forrige sesong ble veldig lang for oss. Vi er fortsatt ikke på vårt beste, men vi vil være det snart og kamper som dette kan bare være av det gode. Jeg scorer mål og laget scorer mål, det er bra for Liverpool.

- Vi vet at vi kan slå topplag som Chelsea og Manchester United, men vi har tapt poeng mot andre lag. Vi vinner nå disse og hvis vi kan gjøre det samme mot topplagene vil vi være nærme toppen.

- Det er Fiorentina i Champions League som neste kamp og etter det kan vi fokusere på Chelsea. Forhåpentligvis kan vi vinne på Stamford Bridge slik vi gjorde forrige sesong. Hvis vi greier det vil vi være en i utmerket posisjon.


Debutant

Emiliano Insua har blitt kalt inn i seniortroppen til Argentina foran VM-kampene mot Peru og Uruguay i oktober. Liverpools venstreback gjorde en ny god kamp mot Hull og er i tillegg henrykt over nå å ha blitt tatt ut av Diego Maradona.

- Det er veldig spesielt for meg, forklarer Emiliano til Liverpools hjemmeside. - Argentina kjemper for en plass i VM og jeg ønsker å hjelpe mitt land til å komme dit. Jeg er veldig glad.

- Alle vet hvor god Maradona var som spiller, slik at det vil være fantastisk å kunne spille under ham som trener. Jeg håper vi kan sikre turen til Sør-Afrika og jeg vil gjerne være med på det.

- Han er en av de beste angriperne i verden, svarte Insua på spørsmål om Torres og 6-1 mot Hull. - Det er utrolig å spille sammen med ham. Han er en stor spiller, men han er også en stor person. Jeg liker å spille sammen med ham, men jeg ville ikke ha ønsket å spille mot ham.

- Første omgang var vanskeligst da Hull prøvde å presse høyt. Det var lettere etter pause, vi kunne spille mer fritt og scoret mange mål.