Ser fram til landslagspause

- For en gang skyld kan det være grunn til å håpe på at spilleopphold vil komme Liverpool til gode, tror Lucas. Vladimir Smicer legger støvlene på hylla.

Stjerner tilbake?
Liverpool pleier å være en av de klubbene som gremmer seg over å sende et tosifret antall spillere av gårde til landskamper, men risiko for skader og som samtidig glir lite tid til å forberede neste ligakamp. Nå synes imidlertid et nesten to ukers opphold med privatlandskamper å kunne komme som en aldri så liten befrielse. Spesielt hvis nøkkelspillerne Steven Gerrard og Fernando Torres, som ikke vil være involvert med landslagsspill, nå skulle få nok til å komme seg etter skadene som har plaget dem de siste ukene. Fabio Aurelio er en annen som er på vei tilbake fra skade, selv om 30-åringen vil være involvert med det brasilianske landslaget de nærmeste dagene. Unggutten Martin Kelly kan også bli friskmeldt, mens Jamie Carragher har sonet ferdig sin suspensjon etter det røde kortet mot Fulham. Alberto Aquilani er en annen som vil prøve å bruke de neste dagene godt, og trolig vil Liverpool arrangere en intern kamp for å gi italieneren mer matchtrening. Dessverre kom det også nye skader på Albert Riera og Yossi Benayoun i går mot Birmingham, og hvor et landslagsopphold neppe er nok tid til å få leget disse helt. Daniel Agger fikk også igjen problemer med ryggen.

- Vi må fortsatt være positive, sier midtbanespilleren Lucas Leiva etter frustrerende 2-2 på Anfield. - Kanskje vil det internasjonale oppholdet nå gjøre oss godt. Vi vil få tilbake noen spillere fra skader og forhåpentligvis kan alle være friske til kampen mot Manchester City.

- Vi må spørre oss selv hvorfor vi ikke vinner kamper, men noen ganger kan du ikke gi et svar, fortsetter Lucas til Liverpools hjemmeside.

- Vi skapte mange sjanser, vi hadde ballen og gjorde så godt som alt en kan gjøre for å vinne en fotballkamp.

- Vi spilte med tempo og kvalitet gjennom 90 minutter. Vi prøvde vårt beste, men den tredje scoringen ville bare ikke gå inn.

- Alt vi kan gjøre er å trene hardt, holde det gående og prøve å forandre situasjonen så fort som mulig.


Smicer gir seg
Ifølge Sky Sports har Vladimir Smicer bestemt seg for å legge støvlene på hylla, etter at han de par siste sesongene har vært tilbake i moderklubben Sparta Praha.

Den sympatiske tsjekkeren var i Liverpool i seks år fra 1999 til 2005. Han spilte 184 ganger og scoret 19 mål for de røde. Han vil best bli husket for 2-3 målet som innbytter mot Milan i Istanbul, og at han også nettet i straffesparkkonkurransen, hans siste spark for LFC.