Ser frem til å spille med Torres og Gerrard

Alberto Aquilani gleder seg til å spille sammen med Gerrard og Torres. Han har allerede tatt farvel med Roma-fansen. Spilleren vil bli savnet i AS Roma. Roma-supportere skeptiske til Aquilani.

Alberto Aquilani landet i England i går. Den skadeforfulgte Roma-spilleren forventes å gjennomføre en grundig medisinsk test i dag før en overgang til Liverpool kan sluttføres. 25-åringen innrømmer at det er vemodig å forlate AS Roma, men ser frem til å spille sammen med Steven Gerrard og Fernando Torres.
- Selvsagt er jeg lei meg for å forlate byen min og AS Roma, sier Aquilani ifølge Liverpool Echo.

- Men dersom avtalen med Liverpool blir sluttført, vil det bli fantastisk å spille sammen med spillere som Gerrard, Torres og de andre.

- Liverpool er en av de største klubbene i verden.

- Jeg må komme meg videre. Jeg vil hjertelig takke alle Roma-supporterne, som var naboer for meg og jeg for dem. Jeg har hele tiden vært en Roma-fan og jeg er det fremdeles.

Selv om Aquilani er på vei tilbake fra en ankeloperasjon, håper Liverpool at 25-åringen skal bestå legestesten og få bekreftet overgangen i løpet av få dager.

Aquilanis lagkamerater i Roma er ikke i tvil om at midtbanespilleren vil bli savnet.
- Jeg er lei meg når det gjelder Alberto. I tillegg til å være en venn så er han en stor spiller og en romer. Han kommer til å bli savnet, sier Romas Francesco Totti i følge Liverpool Daily Post.

- Vi kommer til å miste en stor spiller. Han er en fotballspiller med eksepsjonelle ferdigheter, og fremfor alt gikk han gradene på Romas akademi og har en forkjærlighet for denne trøyen, noe du ikke kan kjøpe. Men hvis man tenker på hans karriere, tror jeg det vil være en god mulighet. Han vil heve seg mye ved å spille samme med verdens beste midtbanespiller - Steven Gerrard, legger Daniele De Rossi til.

Roma-legenden Giuseppe Giannini tror at Aquilani vil klare seg bra i engelsk fotball.
- Aquilani vil gjøre det bra i Liverpool. Han vill ikke ha noen problemer med å finne seg til rette i Premier legaue. Engelsk fotball er perfekt for Aquilani. Han har alle de rette egenskapene for å gjøre det bra der. Han vil vise Liverpool hva han står for.

På Roma-supporternes nettside på svenskefans.com er de ikke like sikre på at midtbanespilleren vil bli en suksess på Anfield.
- Vi kan bare konstatere at Aquilani aldri kommer til å lykkes fullt ut i Liverpool. Den tøffe engelske ligaen er ingenting for vår lille skjøre prins. Han er ingen spiller for Europa. Spørsmålet er ikke om, men når han kommer tilbake til Roma.

Aquilani har på grunn av skader kun 76 kamper for Roma de seneste tre sesongene.