Ser frem til duellene med Gerrard

Martin Skrtel gleder seg til å møte Steven Gerrard og England i privatlandskamp på Wembley. Det blir vanskelig å bryne seg på Liverpool-kapteinen. Finale på Anfield 26.april.

Slovakia møter England i en privatlandskamp på Wembley i morgen. Martin Skrtel ser frem til duellene med Steven Gerrard.
- Kampen mot England vil bli spesiell for meg, sier Skrtel ifølge Liverpool Echo.

- Å spille mot folk som Steven Gerrard, Frank Lampard og Crouch er en utfordring for meg og en en god kamp.

- Dette er en vennskapskamp med mye prestisje for Slovakia. Det generer en ekstra inspirasjon å spille på Wembley, og spilertroppen ser veldig frem til det.

- På treningene har lagkameratene mine stilt spørsmål om de engelske spillerne. Jeg har fortalt dem hva jeg vet og jeg har bedt om litt flaks.

- Slovakia er et lag som viser fremgang fra kamp til kamp. Denne kampen er veldig viktig for oss å lære av. Vi ønsker å vise godt nivå i London og vise at dette ikke er ferie for oss.

- I løpet av uken har jeg snakket med mine kolleger i Liverpool, og det har blitt gjort klart at vi ikke kommer til å hjelpe hverandre. Det er profesjonalisme i hver fotballspiller.

- Det har vært litt småfleiping i garderoben mellom meg og Stevie. Han har prestert briljant for Liverpool, og det er veldig vanskelig å kjempe mot ham.

Finalen i FA Sunday Cup spilles på Anfield
Oyster Martyrs FC fra Merseyside møter Scots Grey FC fra Nottinghamshire i finalen i FA Sunday Cup på Anfield søndag 26.april klokken 14.00 lokal tid.