Sesongavslutning for reservelaget

Gary Ablett håper på tre poeng mot Newcastle i sesongens siste reservelagskamp, men sesongen som helhet har vært skuffende. Positivt at flere av spillerne har fått spille på førstelaget.

Liverpools reservelag spiller sin siste kamp for sesongen når Newcastle gjester Halliwell Jones Stadium i Warrington i kveld. De røde vil definitivt unngå sisteplassen i Premier Reserve League med seier. Bolton har spitl ferdig, og Gary Abletts mannskap liker to poeng bak "The Trotters".

Det motsatte oppgjøret i november endte 1-1, og Vincent Weijl scoret et flott mål for Liverpool. Kveldens kamp vises direkte på LFC TV. Sendestart er klokken 19.30, og avspark en halvtime senere.

- Vi ser frem til det. Forhåpentligvis kan vi avslutte sesongen med en seier, sier Ablett til liverpoolfc.tv.

- Vi spilte veldig bra i første omgang mot Bolton, og deretter i andre omgang da vi vant borte mot Hull City. Vi må ta med oss den stabiliteten i 90 minutter, noe vi ikke har gjort i mesteparten av sesongen.

- Jeg så høydepunktene fra Newcastles kamp da det ble 1-1 mot Manchester United i forrige uke. Newcastle scoret et utmerket mål, og vi forventer en veldig vanskelig kamp.

- Det bør bli en god fotballkamp. Forhåpentligvis kan vi avslutte med en opptur.

Reservelagsmanageren forsøker også å oppsummere 2008/09-sesongen.
- Hvis jeg er ærlig, vil jeg si at det har vært en skuffende sesong.

- Kanskje vi overpresterte forrige sesong, men denne sesongen har nivået på prestasjonene vært veldig varierende i de fleste kampene.

Nabil El Zhar, Emiliano Insúa, Jay Spearing, Martin Kelly og Stephen Darby har alle fått prøve seg i førstelagskamper.
- Det er en prestasjon av disse guttene denne sesongen. De har fortjent det. De har alle fått en sjanse fordi de har prestert på et veldig stabilt nivå for reservene. Det er et oppnålig mål. Forhåpentligvis kan få én eller to til igjennom neste sesong.