Sju av åtte kan bli friskmeldte!

Rafael Benitez hadde godt nytt å komme med til Liverpoolfc.tv etter dagens treningsøkt på Melwood. Sju av åtte skadede spillerne kan rekke Birmingham-kampen. Kun Kelly er definitivt ute.

Fra tidligere i dag vet vi at manageren vil vente i det lengste med en avgjørelse om Fernando Torres og Steven Gerrard spiller kampen eller ei. Nå viser det seg at også Glen Johnson, Martin Skrtel, Fabio Aurelio, Albert Riera og Nabil El Zhar ser ut til å være aktuelle for troppen til Birmingham-kampen. I så fall er det kun Martin Kelly som definitivt er uaktuell.

- Vi har mange gode nyheter når det gjelder spillere på vei tilbake etter skader, etter å ha gjennomført dagens treningsøkt. Samtlige av de skadede spillerne deltok i en lett treningsøkt i formiddag, sier manageren til klubbens offisielle nettside.

- Steven trente med fysioterapeutene i går, og gjennomførte den lette treningsøkten med laget i dag, og klarte seg fint. Han blir bedre, og har nå mer tro på at dette skal gå bra. Vi vil vente til mandag før vi bestemmer oss om han kan spille eller ei. Han har ikke trent på lenge, så vi må være forsiktige.

- Når det gjelder Fernando, så vet vi at han må fortsette å jobbe med fysioterapeutene, og så får vi se hvilken fremgang han har. Han har fortsatt en del smerter, så vi vil bestemme oss om han spiller mot Birmingham eller ikke først på mandag.

- Johnson fullførte dagens lette treningsøkt, og vil trene igjen i morgen. Dersom han er okay, vil han forhåpentligvis være tilgjengelig for spill mot Birmingham.

- Martin Skrtel, Fabio Aurelio og Nabil El Zhar gjør det bra, og var alle involvert i treningsøkten. Vi vil avgjøre om de spiller eller ei på mandag.

- Albert Riera trente også etter sin hamstringskade, og det er gode nyheter for oss.

- Vi har hatt mange unge spillere på benken de siste ukene, men nå har vi seniorspillerne tilbake i trening. Det er bra for meg, og gir meg muligheter jeg ikke har hatt i det siste.

Jamie Carragher og Philipp Degen er som kjent suspendert mot Birmingham etter de røde kortene de pådro seg mot Fulham, men Alberto Aquilani kan komme til å spille sin første kamp på Anfield etter at han var ubenyttet reserve i Lyon. Italieneren starter neppe kampen, men vil være med i matchtroppen.

- Aquilani mangler kamptrening. Det er problemet. Vi håper at noen av de skadede spillerne skal bli tilgjengelige, slik at han kanskje kan starte på benken og komme inn og forandre kampen om det blir nødvendig.

- Vi kontrollerte kampen i Lyon, og Lucas og Javier Mascherano gjorde en veldig god jobb. Når vi scoret, ønsket vi ikke å forandre på laget. Aquilani var bedre etter virussykdommen, og kunne ha kommet innpå, men forhåpentligvis er han i enda bedre form på mandag.