Skadenytt Alonso, Mascherano og Arbeloa

Xabi Alonso kan kanskje bli spilleklar til Stoke-kampen. Det samme gjelder Mascherano. Alvaro Arbeloa rekker imidlertid ikke den matchen. Det melder Liverpool på sine offisielle nettsider.

Rafael Benitez vil vente til slutten av uka før han bestemmer seg om Xabi Alonso er i god nok forfatning til å spille mot Stoke på lørdag. Spanjolens fotskade er heldigvis langt fra så alvorlig som først fryktet.

Selv om Alonso har gjenopptatt treningen på Melwood, tror manager Benitez at playmakeren kanskje trenger litt mer tid, slik at såret får grodd skikkelig før han spiller kamp igjen.

- Xabi trente i går, men problemet er at han har sju sting i foten, så alt avhenger av om han vil være i stand til å ta på seg fotballstøvler og sparke ballen, sier Benitez til Liverpoolfc.tv.

- Løping og den type trening er ikke noe problem for ham, men vi får se mot slutten av uka om han er i stand til å få på seg fotballstøvler og spille, legger manageren til.

- Er han i stand til å sparke ballen, kan han kanskje spille mot Stoke. Vi får bare vente og se.

Benitez forventer at Javier Mascherano skal riste av seg det som Liverpoolfc.tv i dag beskriver som en smell i ankelen. På TV-bildene fra Preston virket det heller som det var en hamstringstrekk som gjorde at argentineren måtte forlate banen.

Når det gjelder Alvaro Arbeloa, så melder Liverpoolfc.tv at han trolig må stå over enda en kamp på grunn av sine hamstringproblemer.

- Arbeloa blir stadig bedre, men jeg tror han vil behøve en uke til før han spiller kamp igjen. Forhåpentligvis kan han trene som normalt igjen i neste uke, avslutter Benitez.