Skadenytt Johnson, Agger, Babel

Benítez håper å ha Johnson tilbake mot Debrecen. usikker på Babel (vridd ankel) og Agger (fem sting i hodet). Gerrard fikk krampe. Benayoun ble byttet ut fordi han var sliten.

Før kampstart mot Manchester City var det klart at Glen Johnson ikke kunne spille, mens Daniel Agger og Ryan Babel måtte ut i løpet av kampen.

Allerede etter fem minutter skallet Agger sammen med en City-spiller og måtte ut på båre. Dansken måtte sy fem sting. Ryan Babel fikk en vridning i den ene ankelen og ble byttet ut etter 19 minutter. Benítez er ikke sikker på om duoen blir friskmeldt i tide til kampen mot Debrecen på tirsdag, men håper at Albert Riera, som var ubenyttet reserve, og Glen Johnson skal bli tilgjengelig.

- Agger måtte sy fem sting. Babel har problemer med ankelen. Det er for tidlig å si. Vi må vente, uttalte Benítez til Sky Sports etter kampen.

- Jeg tror det var viktig for Yossi Benayoun å komme gjennom kampen i dag. På benken satt Albert Riera. Forhåpentligvis vil Johnson returnere. Kanskje får vi flere tilbake.

Benítez er sikker på at laget kommer til å spille spille enda bedre når alle spillerne er tilbake i 100% kampform.
- Med noen spillere tilgjengelig og skadefrie blir vi bedre. Vi får stadig spillere tilbake fra skade, og det er bra.

Manageren forklarer at flere spillere slet mot slutten.
- Gerrard var sliten, Ngog var sliten, og vi ble tvunget til to tidlige bytter.

Benítez avslører at det siste byttet sto mellom Benayoun og Gerrard.
- Gerrard hadde litt krampe i leggen, det var mellom Gerrard og Yossi, men i store kamper kan Gerrard score mål. Yossi var litt mer sliten fordi han har gått ti dager uten å trene med laget.

Skadesituasjon til Babel og Agger skal følges de nærmeste dagene.
- Vi må se hvordan det går med Babel og Agger frem til neste kamp på tirsdag. Det positive var at Benayoun spilte, Riera var tilgjengelig på benken og at Fabio Aurelio kom inn og spilte. Det er veldig gode nyheter. Forhåpentligvis får vi Johnson tilbake på tirsdag, forteller Benítez til Liverpoolfc.tv.