Skadenytt West Ham

West Ham har åtte spillere på skadelisten. Jack Collison kan være med fra start. Carlton Cole er usikker. Zola forventer vanskelig kamp, og håper på sin første seier mot et av topplagene.

Ifølge West Hams offisielle nettside kan deres manager Gianfranco Zola stille med mer eller mindre samme mannskap som reiste til Stoke forrige helg. Carlton Cole, Kyel Ried og Jordan Spence kan være mulige endringer. Sistnevnte duo er nettopp tilbake fra låneopphold i henholdsvis Leyton Orient og Wolverhampton.

West Hams lag mot Stoke: Green, Neill, Tomkins, Upson, Ilunga, Stanislas, Noble (Lopez 87), Kovac, Boa Morte (Collison 82), Tristan, Di Michele (Sears 89).
Ubenyttede reserver: Lastuvka, Spector, Payne, Hines.

Midtbanespilleren Jack Collison kan returnere til startoppstillingen. Han ble byttet inn mot Stoke etter å ha vært ute siden 4.mars med en kneskål ute av ledd.

Carlton Cole pådro seg en lyskeskade i Englands 4-0-seier mot Slovakia 28.mars. Spissen viser fin fremgang på behandlingsrommet, men Zola vil vente lengst mulig for å se om 25-åringen blir friskmeldt til lørdagens kamp.

Scott Parker er på god vei tilbake etter en langvarig lyskeskade, men blir nok først involvert når West Ham møter Everton på Merseyside lørdag 16.mai. Kieron Dyer og James Collins sliter med henholdsvis hamstring- og leggskade.

Dean Ashton (ankel), Valon Behrami (kne) og Danny Gabbison (rygg og mage) er langtidsskadet.

Liverpool har den nest beste bortestatistikken i Premier League med 11 seirer, fire uavgjorte og to tap. Bare Chelsea har tatt flere poeng på fremmed gress.
- Min mening er at det er et lag du heller vil møte på deres hjemmebane. Dersom du ser på bortestatistikken, må det være en av de beste i Premier League. Det blir en vanskelig kamp for oss, men mine spillere er bestemte på å slå en av de virkelig topplagene, sier West Hams manager Gianfranco Zola til West Hams nettsted.

Gianfranco Zola har ikke vært med å vinne noen kamper mot de fire topplagene denne sesongen, og vet at London-klaget stor overfor en vanskelig oppgave mot Liverpool på lørdag. West Ham har klart uavgjort borte mot Arsenal, Chelsea og Liverpool.
- Vi møtte Manchester United hjemme og Chelsea hjemme. Vi kom veldig nær, men var uheldige. Vi må forsøke videre ettersom vi tapte mot disse lagene, men vi lærte mye fra dem. Vi har tro på at det blir en annerledes kamp på lørdag.

- Det kommer til å bli en ny vanskelig kamp og en helt annerledes kamp. Det er hva Premier League handler om. Du spiller mot Stoke, noe som er en vanskelig kamp, og så har du en helt annen type kamp. Vi må forandre vår mentale tilnærming og taktikk.

- Det er en ny sjanse for oss å slå et topplag. Det kan være dobbelt så verdifullt om vi kan vinne kampen. Da har vi en god sjanse til å komme til Europa.

Alan Wiley er utnevnt til å dømme på Upton Park lørdag.