Skal reise kjerringa mot Stoke

Tottenham-kampen må glemmes fortest mulig, mener Lucas. Ny mulighet mot Stoke onsdag. Forventer mer ballinnehav, og antagelig skaper laget flere sjanser. Reservelaget møter Bohemians.

Lucas Leiva vet at Liverpool må spille langt bedre enn på White Hart Lane om de skal kjempe om ligagullet denne sesongen.
- Vi visste at dette kom til å bli en vanskelig kamp for oss, men i første omgang spilte vi ikke bra, uttaler Lucas til Liverpool Echo.

- Spurs presset høyt. Det gjorde det vanskelig for oss, men vi holdt ikke godt nok på ballen. Vi hadde en plan om å ligge dypt, vente og så prøve oss på kontringer. Men vi hadde bare et par lovende angrep, men vi skapte ikke mye.

- Vi måtte gjøre noe i andre omgang fordi vi lå under. Vi forsøkte å komme oss lengre opp på banen. Vi hadde mer ballinnehav og skapte flere sjanser, men det var ille å slippe inn mål så raskt etter at vi hadde utlignet.

- Det er alltid skuffende å slippe inn et mål på dødball. Kanskje skulle vi hatt et straffespark etter en forseelse mot Voronin slutten, men vi vet at dette ikke var godt nok. Det er veldig tidlig i kampen om tittelen. Det er en lang vei å gå, men vi må forbedre oss.

Liverpool har ny kamp igjen på onsdag, mot Stoke. Begge oppgjørene mot pottemakerne forrige sesong endte målløst.
- Alle er veldig skuffet, men vi har ikke tid til å tenke lenge på dette. Vi har en ny kamp på onsdag. Vi må legge dette bak oss. Vi må se fremover. Vi har nå to kamper hjemme foran egen supportere. Vi må sikte oss inn på seks poeng.

- Det vil ikke ble enkelt mot Stoke. De vil ha spillere bak ballen, og de kommer ikke til å gi oss rom. Vi spilte uavgjort to ganger mot dem forrige sesong, så vi vet hva vi kan forvente. Men på hjemmebane vil vi få mer ballinnehav enn i dag. Forhåpentligvis kan vi skape mer og score flere mål.

Reservene møter Bohemians
Liverpools reservelag er i dag på plass i Irland for å møte Bohemanis på Dalymount Park. Daniel Pacheco og Krisztian Nemeth kan få sjansen for John McMahons lag. Ifølge Irish Independent vil Bohemians også stille med et reservelag hvor de fleste spillerne kommer fra klubbens U20-lag. Avspark klokken 20.45 norsk tid.