Skal sette press på United

Liverpool spiller to ligakamper og Manchester United kun én før lagene møtes på Old Trafford 14.mars. Riera vil sette press på United ved å vinne de neste to kampene.

Albert Riera insisterer på at Liverpool må glemme storkampen på Santiago Bernabeu og konsentrere seg om å sette press på Manchester United i løpet av de neste fem dagene.

Liverpool møter Middlesbrough på Riverside i morgen, og tirsdag er det hjemmkeamp mot Sunderland. Med to seirer vil de røde ligge kun ett poeng bak Manchester United som spiller ligakamp først på onsdag, mot Newcastle, på grunn av søndagens ligacupfinale.
  
- Etter forrige ukes 1-1 mot City var vi virkelig skuffet - det var vanskelig å sove. Men neste dag måtte vi konsentrere oss om Madrid. Nå er det på samme måte. Vi har spilt en meget bra kamp, og en dag kan vi fortelle barna våre om det. Nå må vi glemme den og tenke Middlesbrough, uttaler Riera til liverpoolfc.tv. 
  
- Det var ikke lett å gjøre det på torsdag morgen, men det er det samme etter at du taper en kamp. Ja, vi er veldig fornøyde, men vi vet at vi fortsatt har en stor mulighet i Premier League i år.
  
- Vi møter Manchester United snart i ligaen. Før det har vi har to kamper på fire dager. Disse kampene er veldig viktige fordi Manchester United spiller bare én kamp før de møter oss. Vi skal spille to.
  
- Disse seks poengene betyr at vi kan være nærmere dem. Så hvis vi vinner på Old Trafford, kan de bli litt nervøse.
  
Riera innrømmer at det kan bli vanskelig for Liverpool å hente hjem ligamesterskapet for første gang siden 1990, men laget skal forsøke sitt ytterste. Oppgjøret på Old Trafford 14.mars må vinnes.
  
- Hvis Manchester United vinner alle kampene sine, kan vi ikke gjøre noe, men fotball er fotball.
  
- Champions League er tilbake og de er også med i andre cuper. Jeg er sikker på at de vil få problemer på et tidspunkt. Men vi kan ikke tenke på hva de gjør. Vi må ta så mange poeng som mulig, og deretter får vi se til slutt.