Skrtel kjører to økter om dagen

Martin Skrtel går i treningsstudio to ganger om dagen for å komme i form etter sommerferien. Mark Lawrenson og Phil Neal har stor tro på Glen Johnson.

Ifølge Martin Skrtels offisielle nettside har slovaken allerede begynt treningen i forkant av den nye sesongen. Skrtel melder nemlig at han trener to ganger om dagen hjemme i Slovakia, og det vil han fortsette med inntil han returnerer til Liverpool den 4.juli.

- Etter noen uker der jeg ikke har gjort noe som helst, er det på tide å komme i form igjen med tanke på den nye sesongen. Jeg har akkurat vært i treningsstudio, melder Skrtel.

- Det var så behagelig å bare slappe av i noen dager. Men nå går jeg i treningsstudio det første jeg gjør om morgenen. Det har tatt litt tid å bli vant til det, men jeg kommer til å være i fin form når preseason starter, forsikrer han.

Etter Glen Johnsons ankomst er ikke Skrtel lenger Liverpools dyreste forsvarer. Slovaken gråter ikke akkurat over å miste den tittelen.

- Jeg har ingenting mot å miste den merkelappen. Glen Johnson er en god spiller, og vel definitivt lykkes hos oss, avslutter slovaken.

Lawrenson og Neal med tro på Johnson
Den ene Liverpool-legenden etter den andre uttaler seg om kjøpet av Glen Johnson. Sist ute i så måte er Mark Lawrenson og Phil Neal.

- Glen Johnson må bare være seg selv, og ikke tenke på at han kostet £17M. Ingen snakker om hva Fernando Torres kostet lenger. Han er bare klassespissen Torres, ikke rekordkjøpet Torres. £17M er mye for en forsvarsspiller, men Glen Johnson er mer enn en forsvarsspiller. Han kan angripe og gå fremover også. Backrollen er en av de mest allsidige og verdifulle i den moderne fotballen, uttaler Mark Lawrenson til Liverpool Daily Post.

- Sidebackene har ballen like mye som noen andre, og Johnson er veldig komfortabel med ballen i beina. Så jeg anser ikke Liverpools utlegg som spesielt råflott. Prislappen er ikke spillerens feil. Det er slik markedet er. Gutten er Englands førstevalg på høyrebacken, og slike spillere får du ikke gratis lenger, legger Lawrenson til.

Phil Neal tror at Glen Johnson vil bidra til at Fernando Torres spiller enda bedre neste sesong.

- Glen Johnson minner meg om flere av de gode offensive høyrebackene klubben har hatt opp gjennom årene. Han er en kvalitetstilvekst, og vil gi spissene mye ammunisjon. Torres vil dra nytte av å ha Glen på laget. Han er god til å komme fremover og legger gode innlegg. Jeg så han spille for England mot Andorra nylig, og ble ganske imponert, uttaler Neal til Liverpool Echo.

- Han er stinn av selvtillit, og er en spiller som du legger merke til. Han er like god defensivt som jeg var i min tid, og er i stand til å gjøre en veldig god jobb for Liverpool. Jeg synes han er en kvalitetsspiller.