Skrtel klar for skjebnekamp

Martin Skrtel er for tiden den mest populære fotballspilleren i Slovakia, og er naturlig nok med i troppen som skal spille en svært viktig VM-kamp mot Tsjekkia.

Slovakia har kommet godt i gang i gruppe 3 i VM-kvaliken, og med tre seire og et tap på fire kamper topper de hva som tyder på å bli en svært jevn kamp om billettene til Sør-Afrika.

Fire land føler nemlig i hælene på slovakene, alle med sju poeng hver, hvor Nord-Irland har spilt fem kamper og Tsjekkia, Polen og Slovenia har vært i aksjon fire ganger.

Det er nok likevel Tsjekkia som er den største favoritten, og hvis Slovakia kan greie å få poeng når lagene møtes i Praha 1.april vil man ha tatt en langt skritt på veien mot kvalifisering.

Martin Skrtel er ikke bare tatt ut i troppen som skal møte tsjekkerne, men i en avstemning på hjemmesiden til det slovakiske fotballforbundet om hvem som er landets beste fotballspiller for øyeblikket har Liverpools knallharde midtstopper sanket hele 58% av stemmene. Nærmest følger Marek Hamsik (Napoli) med 12%, mens for eksempel Marek Sapara hos Rosenborg har fått tillit av 4%.