Skrtel øyner fortsatt to trofeer

Martin Skrtel har ikke gitt opp håpet om at Liverpool kan vinne to trofeer denne sesongen, Premier League og Champions League. Roberto Rosetti dømmer på Santiago Bernabeu.

Martin Skrtel har god tro på at Liverpool kan gå til topps i Champions League, og samtidig nekter slovaken å gi opp kampen om ligagullet. De røde klarte bare 1-1 hjemme mot Manchester City, og Anfield-klubben ligger dermed syv poeng bak Manchester United når 12 ligakamper gjenstår.
- Det vil ikke bli lett, men det er fremdeles mange kamper igjen frem til sesongslutt. Vi skal gjøre alt vi kan for å forsøke å vinne to trofeer denne sesongen, uttaler midtstopperen liverpoolfc.tv.

Skrtel er meget frustrert etter nok en uavgjort på Anfield, den sjette poengdelingen på tretten ligakamper hjemme.
- Det er frustrerende fordi vi kjemper om førsteplassen i Premier League, og vi har forsøkt å vinne hver kamp. Hvis vi hadde scoret i 1.omgang, ville det vært lettere for oss å vinne.

- Det er virkelig skuffende fordi vi ønsket å vinne. Det ble uavgjort og vi avga to poeng, men slik er fotball. Vi må vinne hver kamp nå og håpe at United avgir poeng.

Rosetti dømmer på Bernabeu
Roberto Rosetti er utnevnt til å dømme Real Madrid-Liverpool. Den italienske dommeren ledet to Liverpool-oppgjør forrige sesong, 4-1-seieren hjemme mot Porto i gruppespillet og 2-3-tapet mot Chelsea i semifinalereturen.