Skrtel spilte en time

Martin Skrtel spilte i formiddag en time uten å kjenne noe til hamstringskaden da Liverpool slo Oldhams reservelag 2-0 i en treningskamp. Lucas og Ayala var målscorere. Også Pepper tilbake.

Martin Skrtel har gitt Rafael Benítez en positiv nyhet på skadefronten foran sesongåpningen mot Tottenham etter å ha spilt en treningskamp på The Academy i formiddag. Midtstopperen fullførte den timelange kampen mot Oldhams reservelag uten problemer, og så komfortabel ut, melder Liverpoolway.co.uk. Liverpool vant 2-0 takket være scoringer av Lucas og Ayala.

Ettersom en rekke spillere er opptatt med landskamper i dag og reservelaget spilte kamp i går, samt at U18-troppen er i Spania, hadde Benítez kun ni utespillere pluss to keepere tilgjengelig. Heldigvis kunne han også benytte Adam Pepper som ikke var med juniorlaget til Spania fordi han er på vei tilbake etter en skade.

Liverpool stilte med Cavalieri i mål, Spearing og Insua på backene, Ayala og Skrtel på stopperplassene. Plessis og San Jose utgjorde den defensive midtbanen, mens Pepper og Dossena opererte på flankene. Lucas spilte bak Voronin helt fremme.

Lucas fant veien til nettmaskene midtveis ut i første omgang da han ble spilt gjennom alene av San Jose. Pepper økte nesten til 2-0 med flott lobb fra et par og tjue meter etter flott fremspill av Lucas.

David Martin erstattet Cavalieri mellom stengene i andre omgang, men ingen av keeperne hadde noe særlig å gjøre. Oldham slet med å utfordre Liverpools forsvar. Dossena og Insua byttet posisjoner etter pause.

Ayala fastsatte sluttresultatet til 2-0 da ha enkelt kunne score fra kort hold etter at Plessis hadde stusset videre et frispark fra Voronin. Lucas kunne ha nettet det tredje, men bommet fra fem meter etter flott forarbeid av Spearing ute på høyre.

Lag: Cavalieri (Martin); Spearing, Ayala, Skrtel, Insua; San Jose, Plessis; Pepper, Lucas, Dossena; Voronin.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.