Skuffet Gary Ablett

Reservelagstreneren til Liverpool var ikke fornøyd etter 2-2 mot Wigan, selv om han også fant noe positivt hos laget som fortsatt sliter nære bunnen av tabellen.

- Totalt sett er jeg skuffet, sa Ablett til LFC TV etter kampslutt.

- Før pause kan jeg bare huske at vi hadde noe godt pasningspill ved en anledning, og da scoret vi. De to baklengsmålene var også etter håpløst forsvarsarbeid hos oss. Etter pause ønsket vi å gå ut i et høyere tempo og ta kommandoen. Vi fikk en tidlig scoring og trodde vi hadde mulighet til å følge opp og vinne kampen, men det ble aldri helt slik og totalt sett syntes jeg uavgjort var et rettferdig resultat.

- Det positive var at vi scoret to fine mål, gjennom Victor Palsson og Vincent Weijl. Krisztian (Nemeth) vil også ha hatt meget godt av å få spille 70 minutter etter sitt skadeopphold.

- Lauri Dalla Valle (bildet) kan være fornøyd med de minuttene han hadde på banen, og scoret nesten med sin første touch. Hvis det hadde vært på juniorlaget hadde han trolig gjort det. Det var også fint å se Gary Mackay Steven tilbake på banen etter en sesong med mye skadeproblemer.