Skuffet McMahon

Reservelaget dominerte spillemessig mot Blackburn, men tapte etter å ha sluppet tre billige mål. En skuffet trener John McMahon vil nå at hans lag slår raskt tilbake.

Det var nesten utrolig at Liverpools reserver tapte bortekampen mot Blackburn, etter at man to ganger hadde tatt ledelsen ved den unge spissen Nathan Eccleston og i realiteten rotet bort seieren med dårlig forsvarsspill.

Den 15-årige keeperen Liam Jacob måtte i mål etter at alle målvaktene foran ham i køen var skadet, og fikk lite hjelp foran de to første målene som en mer rutinerte siste skanse trolig ville ha håndtert bedre. I sluttsekundene ruste Jay Spearing inn i en situasjon inne i straffefeltet, selv om avgjørelsen var billig da scouseren var først på ballen før han kom i kontakt med forsvareren. McMahon ville imidlertid ikke klandre Jacob eller Spearing.

- Jeg er skuffet over resultatet. Vi skulle ha avgjort denne kampen lenge før Blackburn utlignet og scoret seiersmålet mot slutten, forklarte John McMahon til LFC TV.

- Jeg har ikke sett situasjonen om igjen angående straffesparket, men jeg er uansett mer skuffet over hva som skjedde i forkant. Vi hadde en keeper som jeg tror knapt har spilt på juniornivå, og han viste seg fram på en meget bra måte. Han er bare 15 år og vi kan ikke klandre ham.

- Nå er det viktig at vi slår raskt tilbake.

- Nathan kan gjøre slike ting, og hele tiden skape problemer for forsvarsspillere, kommenterte McMahon om tomålscorer Eccleston da han fikk et par spørsmål om enkeltspillere.

- Daniel Pacheco viste noen typiske eksempler på hva han står for, men noen fine fremspill. Han må imidlertid jobbe med sitt defensive spill. Sotirios Kyrgiakos fikk en grei gjennomkjøring og inspirerte de unge spillerne rundt seg.