Sørger over tapet av Bobby Robson

I en pressemelding via Liverpools offisielle hjemmeside, sørger Rafael Benítez over tapet av trenerlegenden Bobby Robson. Roma-spiss Vucinic linkes av italiensk media. Røde Twitter-favoritter.

Det står å lese på Liverpool offisielle hjemmeside at alle med tilhørighet til Liverpool Football Club er dypt preget av nyheten om at Sir Bobby Robson døde i morges, 76 år gammel.

Sir Bobby opparbeidet seg mange gode vennskap på Anfield opp gjennom årene, og klubben påpeker at deres tanker er med de pårørende i denne svært vanskelige tiden. Robson gikk bort etter lang tids kamp mot kreft, og etterlater seg kone og tre barn.

- Bobby Robsons bortgang er et trist tap for fotballen. Hans prestasjoner i mange forskjellige land beviste hans evner som en enestående manager. Han mistet heller aldri den storartede lidenskapen og entusiasmen til fotballen, og han vil bli smertelig savnet av oss alle, meddeler Rafael Benítez.

Sir Bobby Robsen var gjennom sin karriere trener for Fulham, Ipswich, England, PSV Eindhoven, Sporting Lisboa, Porto, Barcelona, igjen PSV og til slutt Newcastle, nesten uten unntak med stor suksess. Vi lyser fred over hans minne.

Ryktebørsen går varm
Italienske medier fortsetter å melde om rykter som involverer Liverpool FC, i rene serieproduksjonsfart. Denne gang meldes det om at flere engelske toppklubber, i tillegg til Liverpool, skal følge situasjonen til Romas 25 år gamle spiss Mirko Vucinic. Montegrineren har imponert i den italienske hovedstadsklubben etter overgangen fra Lecce i 2006.

Favoritter på Twitter
Bettingselskapet Paddy Power regner Liverpool FC som favoritter til å ha flest såkalte followers på nettfenomenet Twitter innen sesongslutt. Det er allerede over 40.000 fans som følger med på Liverpools sine Twitter-oppdateringer.