SOS aksjonerer mot bank

Spirits of Shankly oppfordrer alle Liverpool-supportere til å aksjonere mot Royal Bank of Scotland. Målet er å få dem til å si nei til refinansiering av lånet til Hicks og Gillett.

Aksjonerer mot bank

Spirit of Shankly (SOS) vil aksjonere mot Royal Bank of Scotland og vil nå ha så mange fans som mulig med seg i en kampanje for å forhindre at banken nekter å refinansiere lånene tatt opp av våre amerikanske eiere. De har fattet følgende brev til Liverpool-supporte;

- Vi har alle sett gårsdagens nyheter som, selv om de gjør oss alle sinte, ikke er spesielt overraskende. Vi har sagt det gang på gang at størrelsen på de røde tallene er frustrerende. Forholdene som er avdekket, indikerer en stor usikkerhet som kaster en stor tvil over selskapets mulighet til å fortsette som et konsern. Den finansielle situasjonen inkluderer ikke hva som vil bli resultatet dersom selskapet ikke blir i stand til å fortsette som et konsern, heter det i en uttalelse fra SOS.

- Tom Hicks og Geore Gillett er ikke oppegående og passende eiere av klubben vår. De har aldri vært og vil aldri bli det. Problemet vi har er at Royal Bank of Scotland anser dem for å være nettopp det. Banken må igjen gjøres oppmerksomme på at vi ikke ønsker Hicks og Gillett mer. Tiden for å aksjonere er NÅ!

Vi spør nå alle fans til å skrive til Royal Bank of Scotland og gjøre det klart hva Liverpool-supporterne mener om sommerens planlagte refinansiering og krever informasjon fra banken om deres nåværende og framtidige intensjoner angående deres støtte av de nåværende eierne.

Brevet til banken kan sendes til;

Richard Holliday
Royal Bank of Scotland
135 Bishopsgate
London
EC2M 3UR

eller en email til:  [email protected]

SOS vil gjerne at røde fans gjør begge deler da de forventer at den enorme email-trafikken vil være av en slik størrelse at banken vil blokkere og filtrere posten som kommer inn. Overskrifter som ?LFC? eller ?Liverpool? vil sannsynligvis bli filtrert ut svært raskt.

SOS ber også medlemmer og fans om å skrive til ?deres? medlem av det engelske parlamenter for å vise at medlemmene som skattebetalere så er de majoritets aksjeeiere i banken. De mener at SOS sine stemmer og ønsker vil bli hørt.

- Ikke bare er det vi supportere av Liverpool Football Club som er med og betaler for refinansieringen av Hicks og Gillett, men som skattebetalere som har en kontrollerende post i Royal Bank of Scotland. Vi betaler for de lånene som plasserer klubben vår i jeopardy. Vi oppfordrer til å ta opp saken i parlamentet. Det er våre penger og vi ønsker ikke at de pengene går til dem.
 

SOS har skrevet et brev til bruk (ellers oppfordrer de supportere til å bruke moderat og behersket språk) for å skrive til regnskapsansvarlige (Account Manager) i Royal Bank of Scotland som jobber med refinansieringen og til supporterens lokale representant (http://findyourmp.parliament.uk).


SOS ber om at brevet sendes så snart som mulig, siden datoen for refinansieringen nærmer seg og ber alle om å sende oppfordringen til alle røde supportere. SOS vil også sende pressemeldinger til all media for å gjøre kampanjen kjent og søker støtte på alle LFCs supporterforum.

- Spre ordet!
(http://www.spiritofshankly.com/news/RBS-and-MPs-_-No-to-Refinancing.html).