Spania jakter ny verdensrekord

Fernando Torres og Spania håper å sette enda en verdensrekord når de møter USA i semifinalen i Confederations Cup i kveld. Torres, Alonso og Riera er sannsynligvis med fra start.

Spania er ubeseiret på 35 kamper på rad, og har tangert Brasils verdensrekord. Seier mot USA i Confederations Cup vil bety at spanjolene tar rekorden alene. I kampen mot Sør-Afrika på lørdag satte de verdensrekord med 15 seirer på rad.

Det spanske fotballforbundet tror at Vicente del Bosque benytter tre Liverpool-spillere fra start. Torres og Riera får fornyet tillit, mens Xabi Alonso kommer inn i startoppstillingen etter å ha blitt spart mot Sør-Afrika. Alvaro Arbeloa og Pepe Reina må ta til takke med en plass på benken.

Sannsynlig startellever for Spania: Casillas; Ramos, Puyol, Piqué, Capdevila; Xabi Alonso; Fábregas, Xavi, Riera; Torres, Villa.

Spania er favoritter til å nå finalen, men Torres advarer mot å lett på oppgaven mot USA.
- De er i semifinalen fordi de fortjener å være der, uttaler Torres ifølge liverpoolfc.tv.

- Disse kampene kan være veldig skumle fordi rivalen har ingenting å tape, men alt å vinne. De kommer til å forsøke å nyte opplevelsen. Normalt når det skjer, vil det også gå bra.

- Jeg er sikker på at USA vil ta med seg hva Irak og Sør-Afrika gjorde og tilføre det til spillet sitt for å gjøre livet vanskelig for oss.

Spania-USA sparker i gang klokken 20.30 i Bloemfontein, og oppgjøret sendes direkte på TV2 Zebra. Brasil møter Sør-Afrika i den andre semifinalen i morgen. Finale og kamp om 3.plass spilles på søndag.