Spearing og Gulácsi tilbake

Jay Spearing er tilbake etter en ankelskade. Han og Petér Gulácsi er blant 15 spillere som er med reservelaget for å delta i en U20-turnering i Nederland. Seier for Pacheco og Spania U18.

Liverpoolfc.tv opplyser at Liverpool har med 15 spillere til en U20-turnering i nederlandske Terborg denne helgen. Gary Abletts mannskap møter Gremio (Lucas Leivas tidligere klubb) og Ajax i dag, før gruppespillet avsluttes med kamper mot Egypt og PSV i morgen. Sluttspillkamper står på programmet søndag. Kampene spilles over 2x20 minutter.

- Vi ser frem til det. Det er en prestisjefull turnering, og det er noen veldig gode lag med. Det er bra å ta med spillerne inn i et annerledes miljø. Det vil bli en god test for oss. Vi ønsker å gjøre det så bra som mulig. Vi håper å komme godt fra oppgaven, sier Gary Ablett til liverpoolfc.tv.

Jay Spearing er tilbake etter ankelskade, og Péter Gulácsi har returnert fra låneopphold i Hereford. Martin Hansen er opptatt med EM-kvalifisering for Danmark U19, mens Dean Bouzanis spiller FA Youth Cup. Derfor er junioren Chris Oldfield tatt med som reservekeeper.

Ifølge liverpoolway.co.uk stiller Liverpool med følgende tropp: Péter Gulácsi, Chris Oldfield, Stephen Darby, Emmanuel Mendy, Mikel San Jose, Ronald Huth, Godwin Antwi, Victor Palsson, Jay Spearing, Vincent Weijl, Gerardo Bruna, Vitor Flora, Krisztián Németh, Nikola Saric og en prøvespiller.

Revansje for Pacheco og Spania U18
Spania U18 fikk i går revansje etter 0-1 tapet mot Frankrike U18 på tirsdag. Denne gang seiret spanjolene 1-0 i Auch. Dani Pacheco ble byttet inn i det 59.minutt på stillingen 1-0.