Spillesugen kaptein

Steven Gerrard ser frem til å spille igjen etter skadeopphold og landslagspause. Kapteinen vet at Liverpool kan snu trenden. Bra stemning i troppen. Vanskelige forberedelser.

Steven Gerrard spiller sannsynligvis sin 497.kamp for Liverpool i dag. Kapteinen var tilbake mot Birmingham, men var ikke frisk nok til å starte kampen. De røde må finne frem til seiersresepten etter kun én seier på de ni seneste kampene.
- Det har vært noen frustrerende uker. Vi har hatt mange spillere borte fra Melwood. Det har vært vanskelig å forberede seg, men vi har sett at stemningen har bygget seg opp de seneste par dagene.

- Vi er alle bestemte på å bevege oss fremover. Humøret i troppen er virkelig god. Vi vet at plasseringen på tabellen ikke er god nok, men vi har tro og tillit til våre ferdigheter som spillergruppe. Vi vet at vi kan snu dette.

- Forhåpentligvis kan et godt resultat mot City være et springbrett for det. Vår hjemmeform har i hovedsak vært veldig positiv. Det er en stor fordel å vite at vi har støtten fra supporterne.

- De har stått ved vår side nylig når det har vært vanskelig. Vi skylder dem en god forestilling for å rette på dette. Det har vært en merkelig måned fordi når jeg er skadefri, så er jeg på landslagsoppdrag. Jeg lengter etter å spille igjen og kan ikke vente på å komme i gang.

Etter kampen mot Manchester City står oppgjør mot Debrecen og Everton for tur.
- Det er en stor uke, og vi vil sørge for at vi får en best mulig start. Vårt fokus er bare City. Vi kan ta os av de to andre kampene senere, men det ville ikke være noe bedre enn gå til de kampene med et positivt resultat.

- Manchester City er et godt lag, og de har hevet nivået sitt denne sesongen. Jeg er sikker på at de vet at de står overfor en veldig tøff kamp. Hvis vi holder sammen og spiller maksimalt på våre evner, er jeg sikker på at vi kan få den seieren alle her er ute etter.

Manchester City er på jakt etter en av de fire øverste plassene på tabellen denne sesongen.
- Tiden vil vise om de kan bli et topp fire-lag. De har satt seg store mål denne sesongen. Det som har skjedd utenfor banen (med spillerkjøpene de har gjort) de seneste måneden har skapt en god historie.

- Men uansett hva de har brukt eller hvem som spiller for dem, så er Liverpool mot Manchester City alltid stort. Denne sesongen ser det ut som vi direkte konkurranse med hverandre. Dette blir som å spille mot Chelsea, Arsenal og Manchester United.