Spurs og City viser interesse for Keane

Både Tottenham og Manchester City skal ha henvendt seg til Liverpool med forespørsel om å få kjøpe Robbie Keane. Men Keane vil ikke forlate Anfield, og de røde vil heller ikke selge.

Både Tottenham og Manchester City skal ha følere ute etter Robbie Keane, etter at iren ble droppet fra Liverpool-troppen til cupkampen mot Everton på søndag. Det hevder seriøse The Guardian.

Avisen påstår at Spurs ønsker å hente Keane tilbake til White Hart Lane bare et drøyt halvår etter at han forlot London-klubben.

- Tottenham har kommet med en forespørsel til Liverpool om muligheten for å hente Robbie Keane tilbake til White Hart Lane. Manchester City skal også ha kontaktet Merseyside-klubben angående den irske landslagskapteinen, skriver The Guardian.

Spillere som ikke kommer med i kamptroppene til Rafael Benitez kan fritt velge om de vil overvære kampen eller bli hjemme. Keane valgte å holde seg hjemme på søndag. Spissen trente imidlertid som normalt i går, og Liverpool skal ikke ha noe ønske om å kvitte seg med ham.

Hovedpersonen selv skal også ha gjort det helt klart at han ikke ønsker å gi opp sin Liverpool-karriere etter bare noen måneder på Anfield. Keane skal ha imponert manager  Benitez med sin intensitet på gårsdagens trening, ifølge The Independent, og spanjolen skal ha beskrevet innsatsen hans under økten som "fantastisk".