Start for Saric

Det danske talentet Nicola Saric starter for reservene mot Bristol Rovers, og også svenske Alex Kacaniklic spiller i motstanderens generalprøve. Juniorene vant turnering i Spania.

Tøff test for reservene
Mannskapet til John McMahon møter i kveld Bristol Rovers, som har denne kampen som generalprøve før ligastart i League 1 og vil ventelig gi ungguttene fra Liverpool en skikkelig test med et langt mer rutinert lag.

McMahon bytter som ventet igjen om på sin tropp, men interessante navn er nordboerne Saric og Kacaniklic, samt også Chris Mavinga og Adam Hammill. Mavinga har vist gode takter etter sin overgang fra PSG, og spilt i midtforsvaret etter i utgangspunktet å være mest venstreback. Hammill har vært sterkt linket til en permanent overgang til Barnsley, men spiller altså fra start og vil gi laget litt mer rutine.

Avspark er kl 20.30.

Liverpool: Martin, Mendy, Ayala, Mavinga, Darby, Hammill, Irwin, Saric, Weijl, Kacaniklic, Simon. Reserver: Hansen, Palsson, Crowther, Flora, Brouwer, Pacheco, Eccleston.

Bristol Rovers: Forster, Regan, Anthony, Coles, Lescott, Pipe, Dampbell, Lines, Hughes, Kuffour, Lambert.



Kacaniklic, Mavinga og Hammill.


Finaleseier for Liverpool U18
I en turnering i Spania vant Liverpool U18 med 3-0 i finalen mot Tenerife. I gruppespillet møtte man Real Zaragoza og Las Palmas. Det vil komme mer om kampene senere. Juniorene skal nå være i Spania i ytterligere noen dager for å spille en turnering til.