Steven vil vise Liverpool-form

Steven Gerrard lover å bruke sin Liverpool-form for England denne uken. Gerrard & Co. møter Kazakhstan i dag og Andorra på onsdag. Røde supportere vil ha ny spiss.

God for Liverpool og England
Gerrard sier at han skal vise den formen han har vist for Liverpool for sitt land denne uke. I kveld møter England Kazakhstan, mens Andorra står på menyen på Wembley kommende onsdag.

Liverpools nummer åtte ønsker muligheten for å utgjøre angrepsduo med Wayne Rooney og skape et fryktet partnerskap som han gjør på klubblaget med Fernando Torres.

- Min ambisjon er å spille på England som jeg gjør for Liverpool. Det har i perioder vært problematisk i kampene med England, fordi jeg har spilt i forskjellige posisjoner, men jeg skylder også på meg selv for å underprestere, sier Gerrard.

Liverpools kaptein mener at han under landslagssjef Capello kan få muligheten til å spille i en angripende rolle. Jeg forsøker å få til den sammen forståelsen med Wayne som jeg har med Fernando. de er begge spillere som er på et høyt internasjonalt nivå. De siste tre-fire kampene jeg og Wayne har spilt har vært lovende.

- Vi har begynt å spille uten frykt for England. Capello har fått inn en vinnermentalitet inn i laget og det kan alle se når vi spiller. I den siste tiden har det vært store forventninger til laget. Vi vil ikke at de store forventningene skal snu til et negativt press som det har vært en tendens til tidligere. Jeg har vært imponert over Capello er at han får alle spillerne til å være på tå hev.

- Alle må være fit, og når alle gjør det godt på trening, så gjør alle gode prestasjoner i kamp også. Sewlvtilliten i laget er høy, sier Steven Gerrard.

Vil ha ny spiss
Flesteparten av Liverpool-supporterne vil ha en ny spiss. 37 prosent svarte dette da Liverpools offisielle web spurte om dette. 18 prosent mente at de vil ha en venstreving, mens 17 prosent vil ha en høyreving. Ny sideback og ny keeper kommer deretter. Bare fire prosent ønsker en midtstopper etter Sami Hyypiä.