Stille fra Napoli

Andrea Dossenas agent tror at Napolis interesse har kjølnet fordi han ikke har hørt fra dem på ti dager. Visdomstann utsetter mulig Hammill-overgang.

Napolis sportsdirektør Pierpalo Marino avslørte i forrige uke at en mulig overgang for Andrea Dossena var satt på vent på grunn uenighet om spillerens personlige betingelser. Venstrebackens agent Federico Pastorello tror at et klubbskifte til Napoli nå er i ferd med å renne ut i sanden.
- Jeg har ikke hatt kontakt med direktørene i Napoli på ti dager. Det er logisk å tenke at forhandlingene er definert som over når vi ikke har snakket på så lenge, sier Pastorello til PianetoAzzurro.it.

- Når du ønsker en spiller, må enkelte trinn tas som ikke har blitt gjort her. De har opplagt et annet transfermål eller så har de besluttet å avslutte jakten på en venstreback.

- Vi snakket med Rossoneri for lenge siden, men de har ikke vist noen interesse for spilleren, konkluderer han.


Visdomstann utsetter mulig Hammill-overgang
Barnsley-manager Simon Davey har tidligere uttalt at Yorkshire-klubben har lagt inn et bud på Adam Hammill. Davey hevder nå at de nærmer seg et en overgang for kantspilleren, men at 21-åringen først må fjerne en visdomstann.
- Med Adam Hammill er vi veldig nær, men ikke signert, sluttført eller ved veis ende. Dessverre har det blitt en utsettelse fordi han må fjerne en visdomstann. Han skal ha en operasjon på mandag, uttalte Davey i går.