Stoke lover å gi Liverpool kamp

Stoke City røk på et pinlig tap for Hartlepool i FA-cupen i helga. Keeper Thomas Sørensen bebuder til The Stoke Sentinel at man nå skal reise kjerringa mot serieleder Liverpool.

Stoke har vunnet kun en av sine siste ti kamper, og står nå foran møter med Liverpool og Chelsea. Men målvakt Thomas Sørensen lover at Steven Gerrard & co skal få det tøft på Britannia Stadium, der kun Chelsea, Everton og Manchester United har tatt tre poeng så langt denne sesongen. Stoke må imidlertid klare seg uten sin toppscorer, Ricardo Fuller, i denne kampen. Han er suspendert.

- Vi vet det blir tøft, men vi trodde vi skulle ta poeng mot Manchester United også, og klarte det nesten. Nå må vi gjøre det litt bedre mot Liverpool, da vi trenger alle de poengene vi kan få, sier Sørensen.

- Vi har stor respekt for Liverpool, men jeg er sikker på at de har respekt for oss og det vi har oppnådd denne sesongen også. Jeg tror de er klar over at de står foran en veldig tøff kamp, og forhåpentligvis får vi noe ut av denne matchen, legger han til.

- Vår hjemmeform gir oss selvtillit. Jeg tror kampen mot Hartlepool allerede er glemt. Vi kommer oss videre. Det finnes ikke noen bedre medisin enn å spille mot det beste laget i ligaen for øyeblikket. Neste uke møter vi Chelsea, så klarer vi ikke å fokusere på slike kamper, burde vi ikke spille fotball.

Nevnte Fuller er suspendert etter å ha blitt utvist for å ha slått ned medspiller Andy Griffin i Stokes kamp mot West Ham den 28.desember. Målvakt Sørensen hevder at Stoke-spillerne nå har lagt denne episoden bak seg.

- Vi hadde et møte der alle fikk si sitt om saken. Ingen sitter igjen med bitre følelser nå. Vi vet at lagånden og samholdet er vårt fremste våpen, så dette blir ikke noe problem for oss.