Stoke vil beholde Shawcross

Stoke-manager Tony Pullis sier at klubben vil beholde Liverpool-linkede Ryan Shawcross, og kan være i ferd med å sikre seg defensive forsterkninger før morgendagens kamp.

Liverpool har blitt linket til flere forsvarsspillere etter at Sami Hyypiä gikk til tysk fotball og Bayer Leverkusen. Når Alvaro Arbeloa gikk i tillegg, og samtlige av de rødes tre gjenværende stoppere alle har slitt med skader den siste måneden - har de røde blitt linket til forsvarere hver eneste dag. Sylvain Distin fra Portsmouth, Hulls Michael Turner og Ryan Shawcross fra morgendagens motstander er de som har vært sterkest linket til Merseyside, men Premier Leagues eldste klubb har ingen planer om å slippe den 21 år gamle stopperen.

- Vi ønsker å beholde Ryan og de andre unge spillerne i førstelagsstallen vår. Han vil være viktig for at klubben skal løfte seg. Han har gjort det fantastisk bra for Stoke. Han har kommet inn og ser virkelig ut som en spiller, og vi får håpe utviklingen fortsetter. Ryan er en god gutt, og han må holde beina på bakken. Han må fortsette å jobbe, og legge inn den innsatsen som vil forbedre han.

Stoke hentet Ryan Shawcross fra Manchester Uniteds akademi. Det ryktes at Liverpools erkerival har førsterett på spilleren dersom andre klubber melder sin interesse.

Ellers er Stoke i ferd med å forsterke forsvaret sitt, og de har en mann på vei inn som kan være klar for spill allerede til kampen om et døgn. James Collins fra West Ham skal være så godt som i boks for The Potters.