Stolte over innsatsen

Både Dirk Kuyt og Jose Reina er stolte over innsatsen Liverpool la for dagen på Stamford Bridge i går kveld. Reina krysser nå fingrene for Barcelona-seier i semifinalen.

Dirk Kuyt mener at Liverpools spillere kan være stolte over egen innsats i returkampen mot Chelsea på Stamford Bridge i går kveld. To ganger var de røde på nippet til å ta igjen 3-1 forspranget som London-klubben hadde fra den første kvartfinalen. Men til slutt ble oppgaven for stor.

Liverpool ledet 2-0 etter en halvtimes spill. Chelsea slo tilbake etter pause, og alt håp syntes å være ute da hjemmelaget gjorde tre strake mål uten at de røde klarte å svare. Men Liverpool gjorde to nye mål, og sørget for spennende sluttminutter før Frank Lampard fastsatte sluttresultatet til 4-4 i kampens siste spilleminutt. Dermed gikk Chelsea videre til semifinalen med 7-5 sammenlagt.

- Vi prøvde alt vi kunne, og laget kan være stolt over innsatsen, uttaler Kuyt til uefa.com.

Nederlenderen satte selv inn 4-3 scoringen som ga de røde nytt håp med bare noen få minutter igjen å spille.

- Vi spilte en god førsteomgang, men Chelsea kom tilbake. Vi prøvde et nytt comeback, men dessverre strakk det ikke helt til. Da vi ledet 4-3 håpet jeg på et mirakel, men slik ble det ikke denne gangen, sier Kuyt.

Liverpool måtte som kjent klare seg uten en lyskeskadet Steven Gerrard i går, noe som i utgangspunktet var et stort handicap.

- Vi spilte for Stevie, for laget og for supporterne. Supporterne var igjen fantastiske. Alle stod sammen.

- Det er virkelig bra å score fire mål på Stamford Bridge. Vi hadde trengt litt mer flaks, men til syvende og sist er det laget som vinner som fortjener å gå videre, avslutter Kuyt.

Reina håper på Barcelona
Målvakt Pepe Reina er enig med Kuyt i at de røde ga alt i gårsdagens kamp, og at man således kan være stolte over prestasjonen.

- Vi galt alt, og vi må bare være stolte. Etter den første kampen visste vi at vi måtte spille over evne, og nå må vi bare dra lærdom av dette og prøve å holde det gående i ligaen, sier Reina til uefa.com.

Det kommer neppe som noen overraskelse at spanske Reina støtter Barcelona i semifinalen mot Chelsea. Det vil trolig de aller fleste Liverpool-supportere gjøre også.

- De er begge store lag, men som spanjol med en fortid i Barcelona håper jeg at Barcelona vinner semifinalen.